Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2018, 19:51
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Chlapcove sklony k násilnosti sa pokúsi odstrániť pokročilé genetické inžinierstvo. Upútavka k sci-fi Perfect je skutočne netradičnou jazdou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia žánru by mohli byť snímkou od prvého pohľadu zaujatí.

Temná zápletka sci-fi thrilleru Perfect sa bude točiť okolo chlapca, ktorému novodobá technológia pomáha s obmedzovaním sklonov k násiliu. Táto genetická modifikácia by ho mala nielen zbaviť jeho negatívnych povahových vlastností, ale v konečnom dôsledku z "pokusného králika" spraviť dokonalú bytosť.

Akým spôsobom a za akú cenu však daná neprirodzená zmena prebieha? To nám už v detailnejšej, ale zároveň stále pomerne tajnostkárskej forme prezradí samotný trailer.

Režisérom snímky je málo známy Eddie Alcazar (kraťas Fuckkkyouuu), ale pozíciu výkonného producenta zaujal overený Steven Soderbergh (Logan Lucky, Dannyho parťáci).

Agresívneho mladíka si zahrá Garret Wareing (Deň nezávislosti: Nový útok) a ďalej uvidíme hercov, ako Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) Tao Okamoto (Batman v Superman: Dawn of Justice) či Martin Sensmeier (Wind River).

Premiéru si sci-fi thriller Perfect odbil 11. marca (březen) 2018 na South by Southwest Film Festival.

Domov
Zdieľať
Diskusia