Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2018, 0:26
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Scenárista Sicaria a Wind River sa vracia so strhujúcim westernovým seriálom. Kevin Costner si v ňom zahrá tvrďáckeho rančera

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Yellowstone dorazil s prvými zábermi. Seriálu sa dočkáme v lete tohto roka.

Taylor Sheridan nás minulý rok potešil svojím parádnym thrillerom Wind River, a teraz pre nás chystá ďalší výživný zážitok. Neo-Westernový seriál Yellowstone nám predstaví rodinu Duttonsovcov, vedenú nekompromisným Johnom Duttonom (Kevin Costner), ktorá vlastní najväčší ranč v Montane.

Život na ranči je síce vyčerpávajúci sám o sebe, avšak Duttsonovcom chce ich pôdu zobrať vláda aj nenásytní developeri. Členovia rodiny ale urobia všetko, aby ochránili, čo patrí im. Aj keby na to mali využiť násilné prostriedky.

Námet vyzerá na látku presne šitú pre Sheridana a ponúka potenciál pre mnohé morálne dilemy či prepracované charaktery. Prvý teaser je navyše vynikajúci a prekliato atmosférický.

V Yellowstone si zahrajú aj Kelly Reilly, Dave Annable, Cole Hauser, Wes Bentley, Luke Grimes či Kelsey Asbille. Seriál bude distribuovaný cez novú sieť Paramountu Paramount Networks a dočkáme sa ho v júni (červen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia