Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2018, 18:14
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Seriálový Zaklínač od Netflixu potvrdzuje postavy. Koho okrem Geralta ešte uvidíme?

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Scenáristka Lauren Schmidt Hissrich sa na Twitteri opäť raz podelila o niekoľko detailov z pripravovaného projektu. Čo všetko sme sa dozvedeli tentokrát?

O Lauren Schmidt Hissrich, ktorá je autorkou a zároveň scenáristkou seriálového Zaklínača, je veľmi dobre známe, že sa s informáciami ohľadom tohto očakávaného projektu často delí s fanúšikmi na sociálnych sieťach.

A inak tomu nebolo ani naposledy, keď prostredníctvom svojho účtu na Twitteri zverejnila zoznam jednotlivých postáv spoločne s ich vlastnosťami. Na koho sa teda môžeme tešiť?

Prvou postavou je neprekvapivo Geralt. Ten bude stoický, obozretný, vyrovnaný aj divoký. Okrem neho sa ukáže aj pyšná, prefíkaná a rozporuplná Yennefer, ktorej však nebude chýbať ani istá dávka ohnivosti. Ďalej sa ukáže odolná a vytrvalá Ciri, Geraltova verná kobyla Roach aj extravagantný, nevychovaný a lojálny Dandelion/Marigold.

Seriálový Zaklínač od Netflixu potvrdzuje postavy. Koho okrem Geralta ešte uvidíme?
Zdroj: CD Projekt RED

V seriáli od Netflixu sa však môžeme tešiť aj na odvážnu, idealistickú a neistú Triss Ranuncul, charizmatického a konfliktného Cahira s čistotou v srdci či výrečného a svetského Regisa.

Všetkých vyššie spomenutých doplní ešte ziskuchtivý Vilgefortz, drzá Milva, sadistický Leo Bonhart aj imperialistický a nemilosrdný Emhyr. Vďaka obsadeniu posledného menovaného môžeme navyše predpokladať, že okrem vizuálne atraktívnych súbojov dôjde aj na politiku.

Odporúčané
KOMENTÁR: Zaklínač je fantasy z teleshoppingu. Zbohom, Geralt, zbohom, Henry Cavill, zbohom, Witcher od Netflixu KOMENTÁR: Zaklínač je fantasy z teleshoppingu. Zbohom, Geralt, zbohom, Henry Cavill, zbohom, Witcher od Netflixu 1. augusta 2023, 10:00

Aj keď zatiaľ stále nepoznáme mená hereckých predstaviteľov, je jasné, že postáv bude naozaj neúrekom, čo vy na to? Na ktorú z nich sa tešíte najviac? Ďalšie podrobnosti o postavách nájdete v twitterovom vlákne pod textom. Všetko podstatné o pripravovanom seriáli zasa nájdete tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia