Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2018, 17:55
Čas čítania 0:00
Radka T.

Má 10 rokov, no štýlom strčí kohokoľvek do vrecka. Ivan nosí veci z limitovaných kolekcií a jednu vlastnú aj vytvoril

MÓDA DIEŤA MÓDA
Uložiť Uložené

Lásku k móde zdedil po svojej mame.

Ryšavá módna nadšenkyňa s výraznou kučeravou hrivou je neprehliadnuteľná nielen kvôli svojmu výzoru. Obrovskú pozornosť púta aj jej syn, ktorý sa často vyskytuje po jej boku. Desaťročný chlapec síce stále chodí do školy, no s mamou pracuje na vlastnej kolekcii a nechýba v prvých radoch na módnych prehliadkach. Ivan Zinko je synom Nataše Zinko, Ukrajinky pôsobiacej v Londýne. Na Instagrame si už vybudoval pozíciu influencera.

Dizajnérka Nataša Zinko je ľuďom pohybujúcim alebo zaujímajúcim sa o módny biznis dobre známa. Ukrajinka dokázala svoje módne kúsky premeniť na luxusné veci, po ktorých je vždy veľký dopyt. Nataša žije v Londýne už od detstva, vyštudovala módny dizajn a vytvorila si meno. Zúčastnila sa na londýnskych i parížskych týždňoch módy.

Lásku k móde však po nej očividne zdedil aj syn Ivan. Svet ohuruje aj napriek tomu, že ešte ho len čaká puberta. No svojím štýlom strčí do vrecka kohokoľvek. A práve po minuloročnom parížskom týždni módy sa všetci pýtali - kto je ten štýlový chlapček?

Ivan Zinko má do dnešného dňa na Instagrame viac ako 40-tisíc followerov. Ukazuje sa v značkových i limitovaných kúskoch, aktuálne má v móde rozmarne si zakrývať tvár dlaňou. Okrem toho vypustil do sveta svoju prvú chlapčenskú kolekciu. Nazval ju DUO.

Odporúčané
TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky 19. apríla 2024, 11:00

„Prosil ma o to už niekoľko rokov. Veľmi tvrdo pracoval na tom, aby porozumel trendom, našiel svoj vlastný názor a pochopil, ako dokončiť kompletnú kolekciu,“ vysvetlila jeho mama Nataša. Názov DUO odzrkadľuje výsledok kolektívnej práce mamy a syna.

Okrem navrhovania oblečenia chodí Ivan, samozrejme, do školy, má mimoškolské aktivity aj bohatý spoločenský život. Všetko to zladiť a zvládnuť si vyžaduje dobrú organizáciu a zároveň sa musí naučiť akceptovať prípadné zlyhanie. Na svojho syna je však Nataša veľmi pyšná. Zdôrazňuje, že lásku k móde si vytvoril sám a ona ho do ničoho nenútila.

Páči sa jej, že si vytvoril vlastný nezameniteľný štýl. V jeho šatníku nechýbajú kúsky napríklad od Vetements, Balenciaga či Supreme. Zložité preňho nie je zohnať akékoľvek štýlové oblečenie i z limitovaných kolekcií. Mama v ňom vidí veľký potenciál a je z neho podľa vlastných slov ohromená. Už teraz je tak jasné, že tohto chlapca čaká veľká budúcnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia