Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2018, 11:09
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: Ženy zo Slovenska a Česka nám opäť dokazujú svoj dokonalý prehľad v obliekaní a trendoch

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Najkratší mesiac v roku striedal teplejšie dni s tými chladnejšími, čo sa odzrkadlilo aj pri výbere outfitov žien z našich končín.

Už si ani nespomíname, kedy by sme nový mesiac nezačínali výberom tých najzaujímavejších outfitov z našich ulíc za uplynulé obdobie. Výnimku, samozrejme, neurobíme ani tentokrát a opäť sa pozrieme na to, aké kúsky zo svojich šatníkov vyťahovali zástupkyne nežnejšieho pohlavia, ktorým móda nerobí najmenší problém.

Február bol ako na hojdačke, miestami nás zohrievali ostré slnečné lúče a naopak niektoré dni teplota klesala hlboko pod bod mrazu, čo sa odzrkadľuje aj na takmer všetkých záberoch nižšie. Zámerne sme uviedli slovíčko takmer, keďže zopár dievčat si zo zimy ťažkú hlavu nerobí a s kľudom si obliekli džínsy s dierami či krátke topy. Niežeby sme obdobné kreácie odporúčali, ale ak nie je chladno samotným nositeľkám, tak nám to nemá prečo prekážať.

Teší nás taktiež fakt, že po dlhšej dobe môžeme vidieť "kvantum" nových tvári, ktoré nás prekvapili odvahou a netradičnými kombináciami. Ešte predtým, než sa na ne bližšie pozrieme, nás avšak čaká vyhlásenie najlepších outfitov podľa vášho hlasovania za mesiac január. Najviac vás očarila Alexandra, ktorej outfit s "ľadvinkou" Gucci sme považovali za favorita aj my. Veľmi tesné druhé miesto sa ušlo Sofii nechýbajúcej ani v dnešnom článku a konečnú bronzovú pozíciu obsadila naša moderátorka Andrea.

P.S. - Priatelia, nebojte sa a posielajte nám zábery vašich outfitov na stránku Móda Refresher, ďakujeme!


Sofia / @sofittka

tenisky: Vans

Minulý víkend síce teploty klesali hlboko pod bod mrazu, čo avšak Sofii nezabránilo obúvať len nízke Vansy v spojení s roztrhanými džínsami, rolákom a motorkárskou bundou. Keby sme nevideli tie holé kotníky, tak určite dávame 10 bodov.

 

A post shared by SOFIA (@sofittka) on

Zuzana / @zuzanatrnovcova

Česká modelka aktuálne pracovne odcestovaná v Istanbule vám ukáže, ako správne nosiť vysoké čižmy nad kolená, nemáme slov.

Monika / @monajelinkova

topánky: Zara / kabelka: Guess

20-ročná Slovenka študujúca v Prahe siahla po zdobených topánkach, ktoré sú túto sezónu veľkým trendom, pričom zvyšok outfitu doladila ukážkovo tón v tóne.

Alexandra / @alex_x.andra

Aké to je jednoduché, ak človek zbytočne nevymýšľa a nesnaží sa nasilu zaujať.

 

A post shared by Alexandra Strakova (@alex_x.andra) on

 

A post shared by Alexandra Strakova (@alex_x.andra) on

Tereza / @ttapple

nohavice: Gucci / tenisky: Vans

Mladá influencerka nám už nejedenkrát dokázala, že je tuzemskou kráľovnou v kombinovaní pouličnej a luxusnej módy, súhlasíte?

Erika / @eripalko

tenisky: Balenciaga / kabelka: Gucci

Na rovnakú kombináciu tentokrát vsadila aj vyhľadávaná slovenská modelka v teniskách Triple S od francúzského módneho domu doplnených o biele športové nohavice, čierny kabát, baretku a luxusnú kabelku.

 

A post shared by Erika Alki Palkovicova (@eripalko) on

Viktória / @viktoriaorlicka

Rebelka telom i dušou, na ktorej podarený outfit z konca januára sme trochu pozabudli, a preto ho pridávame do februárového výberu.

 

A post shared by @viktoriaorlicka on

Denisa / @denisaviglaska

Najštýlovejšia budúca mamička v hre, ktorá nás svojím vkusom uchvátila už v minulosti.

 

A post shared by Denisa Viglaska (@denisaviglaska) on

Katarína / @kaac_m

tenisky: Nike

Páperové bundy doslova valcujú tohtoročnú zimu a vedomé sú si toho aj zástupykne nežnejšieho pohlavia. Súhru červenej predĺženej verzie s elegantnými nohavicami a teniskami chválime.

 

A post shared by Katarína Martanovičová (@kaac_m) on

Michaela / @wnb_mischa

umelá kožušina: H&M / sukňa: Stradivarius / topánky: zoot.sk

Nie sme síce fanúšikmi cyklamenovo ružovej farby, ale daný outfit sa českej blogerke náramne podaril.

 

A post shared by MICHAELA ŽIVNŮSTKOVÁ (@wnb_mischa) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu a spoluprácu!

Domov
Zdieľať
Diskusia