Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 22:17
Čas čítania 0:00
Marek R.

Budúcnosť je tu. Dildo za teba po dosiahnutí orgazmu jedným klikom objedná pizzu

ZAUJÍMAVOSTI PIZZA
Uložiť Uložené

Počas masturbácie totiž pálime kalórie a po vyvrcholení zvykneme byť hladní. Aspoň teda tak tvrdia ľudia, ktorí na projekte pracujú.

Vyzerá to tak, že rok 2018 je pre technologických nadšencov ako stvorený. Naskôr nás potešili Falcon Heavy či Tesla vo vesmíre, no a tentoraz sa o slovo hlási dildo, ktoré ťa dokonca poteší dvojnásobne.

Známa online webkamerová platforma pre dospelých CamSoda vyvíja zariadenie, aké tu ešte nebolo. RubGrub totiž nie je len také obyčajné dildo, ale akési smart dildo. Po dosiahnutí orgazmu jeho funkcionalita totiž nekončí, vtedy sa akurát začína to nezvyčajné.

Po vyvrcholení sa totiž spojí so známym pizza reťazcom Domino´s a hneď ti objedná pizzu, aby bol zákazník uspokojený aj druhýkrát. Jednoducho si ho cez Bluetooth prepojíte so smartfónom, nastavíte potrebné údaje a potom vám už zakaždým len stačí stlačiť jedno tlačidlo na RubGrube.

Budúcnosť je tu. Dildo za teba po dosiahnutí orgazmu jedným klikom objedná pizzu
Zdroj: Cam Soda

Ako hovoria predstavitelia CamSoda, masturbácia je nielen príjemná, ale aj fyzicky namáhavá aktivita, počas ktorej pálime kalórie a po orgazme sme jednoducho hladní. A keďže ľudia dnes chcú všetko mať lusknutím prsta, prišli s týmto nápadom, ktorý už bude čoskoro aj realitou. Cenovka je zatiaľ stanovená na 19,95 dolárov a keďže je produkt stále len vo vývoji, chystajú sa taktiež implementovať možnosť objednať aj iné jedlá, napríklad z mexickej či čínskej kuchyne.

Domov
Zdieľať
Diskusia