Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2018, 15:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

HBO vybuduje obrovský park v štýle Westworldu a ukryje v ňom indície k druhej sérii očakávaného seriálu

FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

Každoročná udalosť s názvom SXSW, ktorá sa aj tentokrát odohrá v texaskom Austine, ponúkne pre fanúšikov seriálového Westworldu úžasný zážitok.

South by Southwest, alebo skrátene SXSW, je udalosťou, pozostávajúcou z filmov, ineraktívnych médií, hudobných festivalov a konferencií, ktorá sa v texaskom Austine po prvý raz konala ešte v roku 1987. Od roku 1997 prebieha pravidelne až dodnes, pričom vo veľkosti a rozsahu každým rokom narastá.

HBO vybuduje obrovský park v štýle Westworldu a ukryje v ňom indície k druhej sérii očakávaného seriálu
Zdroj: HBO

A tentokrát tomu tak bude aj vďaka známej americkej stanici HBO, ktorá oznámila, že pri príležitosti aprílovej premiéry druhej série Westworldu predstaví zážitok z divokého západu práve na tohtoročnom SXSW, kde bude od základov postavené celé mesto.

Návštevníci SXSW nájdu v tematickom parku Westworldu kópie známych seriálových lokácií, a to vrátane budov, ako napríklad Mariposa Saloon či luxusný hotel The Coronado. Záujemcovia najprv zamieria do hostinca EastSide Tavern v Austine, aby sa mohli ubytovať.

Kyvadlovou dopravou budú potom prevezení mimo mesto, kde navštívia Sweetwater, teda funkčnú verziu mesta v centre parku. Pri príchode obdržia ešte čierny alebo biely klobúk a následne im už nič nebude stáť v ceste za preskúmavaním obrovského sveta Westworldu. Samozrejme, bez príručky.

HBO vybuduje obrovský park v štýle Westworldu a ukryje v ňom indície k druhej sérii očakávaného seriálu
Zdroj: HBO

Hostia nebudú v parku nijako limitovaní, pretože sa dostanú do kontaktu s desiatkami hostiteľov, z ktorých každý má svoj vlastný príbeh. Zároveň sa budú môcť pustiť do hľadania stôp a indícií, aby zistili, čo prinesie HBO v očakávanej druhej sérii svojho seriálu.

Odporúčané
Westworld sa vracia! Pamätáš si ešte, čo sa stalo v prvých dvoch sériách? Westworld sa vracia! Pamätáš si ešte, čo sa stalo v prvých dvoch sériách? 26. februára 2020, 18:36

Niektoré nápovedy nájdu ukryté v okolí parku, iné zasa objavia až opýtaní sa tej správnej otázky konkrétneho hostiteľa. Ľudia taktiež budú mať možnosť ochutnať westernové jedlá aj nápoje. Celý zážitok potrvá približne dve hodiny a po jeho skončení sa návštevníci dostanú späť do EastSide Tavern.

Ak vás teda láka presne takýto zážitok, môžete sa zaregistrovať na tomto webe. Udalosti SXSW sa zúčastnia aj tvorcovia seriálu (Jonathan Nolan a Lisa Joy) spoločne s hercami, ako Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright či James Marsden. Je teda celkom možné, že svetu predstavia nejaké tie nové zábery z druhej série.

HBO vybuduje obrovský park v štýle Westworldu a ukryje v ňom indície k druhej sérii očakávaného seriálu
Zdroj: HBO

Tá si svoju premiéru odbije 22. apríla (duben) 2018. Pokiaľ sa chcete dozvedieť viac informácií o obsadení či samotnom príbehu, vstúpte do tohto vlákna. Videli ste prvú sériu? A tešíte sa už na tú druhú?

Domov
Zdieľať
Diskusia