Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2018, 10:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nové zábery slovenského filmu zobrazujú Máriu Havranovú v posteľnej scéne. Soundtrack s videoklipom dopĺňa Mária Čírová a Benny Cristo

HUDBA BEN CRISTOVAO
Uložiť Uložené

Film sa do kín dostane už o pár týždňov.

Už minulý rok sme na sociánych sieťach zaznamenali mnoho nápoved z rôznych strán, ktoré vzbudili povedomie o vzniku nového slovenského filmu Backstage, ktorý bude podľa všetkého cieliť hlavne na mladých ľudí. Malo by ísť o tanečný žáner, teda jeho súčasťou je aj viacero skladieb a po traileri z konca januára tu máme ďalšie ukážky.  

V nich sa v posteľovej scéne objavuje Mária Havranová, ktorá si pravdepodobne zahrá aj jednu z hlavných úloh. Samotný sprievodný soundtrack k videopklipu má na svedomí dvojica Ben Cristovao a Mária Čírová, ktorí sa objavujú spoločne na záberoch zo štúdia. A Benny si dokonca vo filme zahrá porotcu, teda samého seba.

Podobne ako vo všetkých ostatných prípadoch, keď ide o Bena, ako hudobný producent vždy sekunduje kanadský kolega Osama Verse - Atile z The Glowsticks. Do pozornosti ešte dávame aj prvý trailer a dátum 15.3., kedy uvidíme Backstage v slovenských kinách. 

A ak si ešte stále nevidel náš rozhovor s Máriou Havranovou, tak to určite utekaj napraviť hneď teraz.

Domov
Zdieľať
Diskusia