Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2018, 13:28
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenské biatlonistky predviedli fenomenálny výkon! Paulína Fialková ukázala všetkým hejterom, že je perfektnou reprezentantkou

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Môžeme byť na naše biatlonistky hrdí.

Senzačný výsledok dosiahli naše biatlonistky na olympijských hrách v Južnej Kórei. Paulína Fialková po nevydarenom výkone spred dvoch dní fenomenálne zabrala ako prvá členka našej ženskej štafety v biatlone a Kuzminovej odovzdávala pomyselný kolík na výbornej pozícii.

Naša zlatá medailistka nesklamala a pokračovala vo výbornom výkone, aj keď jej nevyšla jedna streľba kvôli mimoriadne silnému vetru. Tretia sa na trati predstavila Terézia Poliaková, ktorá našu štafetu potiahla, výborne zastrieľala a pred koncom svojej práce bola na piatej priečke. Záverečný úsek si prevzala Ivona Fialková a napriek ťažkým podmienkam dokázala finišovať na krásnom 5. mieste, pričom od medailových pozícií nás delili iba maličké chybičky a nevyspytateľné počasie.

Slovenské biatlonistky predviedli fenomenálny výkon! Paulína Fialková ukázala všetkým hejterom, že je perfektnou reprezentantkou
Zdroj: Eurosport
Domov
Zdieľať
Diskusia