Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2018, 15:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Najbizarnejší pokus o krádež v histórii? Zlodej pri snahe rozbiť výklad trafil tehlou svojho komplica, ktorý upadol do bezvedomia

ZAUJÍMAVOSTI KRÁDEŽ
Uložiť Uložené

Jasný dôkaz, že aj na krádež potrebuješ aspoň najnižšie trojciferné IQ.

Šanghajská polícia pred pár dňami zverejnila zábery z priemyslenej kamery, ktorá zaznamenala dvoch zlodejov pri pokuse o krádež. Už na prvý pohľad nám bolo jasné, že v tomto prípade niečo nebude v poriadku a chalani nebudú úplní profesionáli, keďže sa na svoj záťah obliekli do výrazných svetlých farieb. Nakoniec sa však ukázalo, že outfit bol v skutočnosti len veľmi malou časťou celého problému. 

Aj pri tak nešťastnom rozhodnutí, ako je krádež, musíš mať aspoň to najnižšie trojciferné IQ k tomu, aby si dokázal zvládnuť všetky potrebné kroky. Títo dvaja zlodeji sa síce dokázali k výkladu priblížiť, no potom následovala hlavná časť týkajúca sa rozbitia výkladu, čo už nešlo podľa predstáv. Obaja mali pripravenú tehlu, no prvá nebola účinná, a tak musel zakročiť aj druhý kolega. 

Ten si to však očividne ťažkým predmetom namieril priamo do komplicovej hlavy, ktorý okamžite spadol na zem a ostal nehybne ležať. Či už je to tá povestná karma alebo jednoducho ľudské zlyhanie, video nižšie vás určite pobaví. 

Domov
Zdieľať
Diskusia