Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2018, 19:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pri pohľade na Toma Cruisa v helikoptére tuhne krv v žilách. Vo videu z natáčania Mission Impossible 6 predvádza šialené a strmhlavé kúsky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Približne dva roky príprav iba kvôli tejto nebezpečnej a akrobatickej sekvencii. Tom je jednoducho frajer a blázon zároveň, o čom vás presvedčia aj najnovšie zábery.

Štúdio Paramount nám iba nedávno odhalilo úžasné prvé zábery z očakávanej snímky Mission: Impossible - Fallout a dnes si už môžeme vychutnať ďalšie. Tentokrát však vďaka ukážke zo zákulisia natáčania, ktorá sa sústredí na akčnú a extrémne nebezpečnú scénu s helikoptérami.

Pri pohľade na Toma Cruisa v helikoptére tuhne krv v žilách. Vo videu z natáčania Mission Impossible 6 predvádza šialené a strmhlavé kúsky
Zdroj: Paramount Pictures

Ako sme vás už informovali pred niekoľkými málo dňami, Tom Cruise sa na tento šialený akrobatický kúsok pripravoval približne dva dlhé roky, pričom absolvoval aj letecký kurz, aby dostal licenciu na pilotovanie.

V nižšie priloženom videu sa tak môžete pokochať plánovaním aj samotným prevedením niektorých častí sekvencie, a to vrátane strmhlavého špirálovitého letu, z ktorého dozaista netuhla krv v žilách iba Tomovi.

Americká premiéra je naplánovaná na 27. júla (července) 2018, na Slovensku a v Česku si však budeme musieť počkať až do 2. augusta (srpna). Všetky ďalšie informácie o snímke nájdete v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia