Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2018, 18:48
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Black Panther prichádza v čerstvých záberoch ako kráľ Wakandy a vnadí na technologické vymoženosti aj množstvo nezabudnuteľných momentov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra očakávanej sólovky Black Panthera sa už nezadržateľne blíži. Navnaďte sa na kino najnovšou ukážkou zo Super Bowlu.

Štúdio Disney a Marvel Studios sa počas ostro sledovaného Super Bowlu podľa očakávaní neuspokojili iba s ukážkou z tímovky Avengers: Infinity War. Fanúšikovia komiksoviek tak boli odmenení ešte aj televíznym spotom pre blížiacu sa sólovku Black Panthera, do ktorej premiéry ostáva v tejto chvíli už iba niekoľko posledných dní.

Najnovšie zábery opäť vnadia na poriadnu dávku akcie, boje vo vnútri aj mimo Wakandy a nechýba ani zaujímavé skĺbenie afrického národa s futuristickým vizuálom plným rôznych vychytávok. Rozhodne sa teda máme na čo tešiť.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 15. februára (února) 2018 a pokiaľ sa chcete dozvedieť všetko podstatné o samotnom príbehu či jednotlivých postavách, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Čo hovoríte na novú ukážku? Zájdete o necelé dva týždne do kina?

Black Panther prichádza v čerstvých záberoch ako kráľ Wakandy a vnadí na technologické vymoženosti aj množstvo nezabudnuteľných momentov
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia