Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2018, 15:58
Čas čítania 0:00
Radka T.

Z chlapca, ktorý na Super Bowle ignoroval Justina Timberlakea, je hviezda. Vtipná situácia má to najjednoduchšie vysvetlenie

HUDBA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Stačila jedna zmätočná situácia a z neznámeho chlapca je hviezda internetu.

Najväčší americký športový sviatok, teda Super Bowl, je nielen oslavou športu, ale i hudby. Práve spojenie jedného i druhého býva obrovskou a ostro sledovanou udalosťou. Tento rok ľudí svojou prítomnosťou potešil Justin Timberlake, ktorý divákom zaspieval a vyvolal tak menšie šialenstvo.

Justin vystúpil na Super Bowl aj v roku 2004, a to spolu s Janet Jackson. Vtedy sa postaral o pobúrenie, keď počas vystúpenia poodhalil speváčkinu bradavku. Teraz na Super Bowl vystúpil opäť, no žiadny pikantný škandál sa nekonal. Namiesto toho však nastala veľmi milá a vtipná situácia, keď sa spevák primiešal do publika.

Keď sa Justin ocitol v blízkosti 13-ročného chlapca, ten ostal bezradný. Jeho reakcia sa nedala nevšimnúť, a tak z toho, čo urobil, vzniklo niekoľko vtipných meme. Namiesto toho, aby sa tešil zo spevákovej prítomnosti, vytiahol telefón a začal doň „šťuchať“.

Na prvý pohľad to preto vyzeralo tak, že chlapec nevie, čo má robiť, keďže sa aj naňho sústredila pozornosť kamier. Tvorcovia meme si to však vysvetlili po svojom a prišli s niekoľkými verziami, čo mohol chlapec robiť. Napríklad googliť si, kto ten Justin Timberlake vlastne je, alebo sa radšej hrať hru.

Samozrejme, vysvetlenie je o čosi prozaickejšie. Ako sa zistilo, oným 13-ročným chlapcom je Ryan McKenny, ktorý veľmi dobre vie, čo za speváka vedľa neho stál a spieval. Situáciu chcel preto náležite využiť a s Justinom sa odfotil.

„Práve som si pomyslel, že už nikdy v živote nemusím mať podobnú príležitosť (urobiť si selfie),“ priznal sa Ryan. Vo chvíli, počas ktorej vznikol vtipný záber, jednoducho zapínal fotoaparát, no najprv musel pozastaviť videozáznam. Nakoniec sa mu s hviezdou podarilo urobiť fotku, a tak chlapcovi, ktorý je terčom vtipov, mnohí závidia. 

Celá situácia sa stala takou virálnou, že Ryanovi nepretržite pípal telefón. Zrazu mal kamarátov z celého sveta a vznikol oň veľký mediálny záujem. 

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa MTV UK (@mtvuk),

Domov
Zdieľať
Diskusia