Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2018, 16:41
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Perfektná lokalita a exkluzívne bývanie. Byt v bratislavskom Panorama City bude vašim tajným snom

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Naši obľúbení RULES Architekti s ďalším projektom na svetovej úrovni.

Od posledného článku o bývaní z portfólia štúdia RULES Architekti na našich stránkach už stihol ubehnúť nejaký ten piatok a nás tak nesmierne teší, že môžeme obľúbených tvorcov spomenúť opäť. Azda najaktívnejší ateliér z hlavného mesta za tú dobu stihol zrealizovať množstvo projektov, spomedzi ktorých sme vybrali exkluzívny byt určený na prenájom v Panorama City.

Konkrétne ide o dvojizbové hniezdočko s príjemnou výmerou 68 metrov štvorcových, čo predstavuje dostatok priestrannosti pre jeho potenciálnych obyvateľov. Predtým, než sa do danej nehnuteľnosti pustili vyššie uvedení architekti, išlo o holobyt vyžadujúci si niekoľko menších stavebných úprav, ktoré však nepredstavovali žiaden väčší problém. Koniec koncov, svedčí o tom napríklad aj dĺžka realizácie projektu nepresahujúca 10 mesiacov, v čom sú už započítane taktiež prvotné štúdie a následné zariaďovacie práce.

Pri pohľade na samotný byt s výhľadom na viacero dominant Bratislavy musíme konštatovať výborný výber a kombinácie materiálov v spojení s čistým, respektíve nadčasovým dizajnom. Obzvlášť nás potešila prítomnosť dreva, ktoré zohráva hlavnú úlohu v obývacej, ale aj kuchynskej časti. Dobrý dojem avšak urobila okrem iného aj vzájomná prepojenosť jednotlivých priestorov a zároveň rozdelenie na dennú a nočnú zónu, ktorá ponúka dostačujúcu intimitu a súkromie.

Celkovo nemáme tejto kráse poblíž Eurovei čo vytknúť a s kľudom sa tak presunieme ku galérií snímkov od Tomáša Maninu. Pre podrobné informácie klikajte tu.

"Dvojizbový byt s výhľadom na mesto bude slúžiť pre náročných klientov, ktorí hľadajú útulný interiér s vysokým štandardom výbavy, bezproblémovým parkovaním a výnimočnou polohou pri Dunaji." - Výstižná charakteristika priamo od autorov.

V prípade, že viete aj o iných architektonických alebo dizajnérskych štúdiách z našich končín stojacích za pozornosť širšieho publika, tak neváhajte a pošlite nám tip na e-mailovú adresu uvedenú v profile vyššie. Ďakujeme vám!

Domov
Zdieľať
Diskusia