Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2018, 17:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Instagram ťa najnovšie informuje, ak si niekto urobí screenshot tvojho príbehu. Predtým ti však pomôže predísť trapasom

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Sociálna sieť pridáva zopár nových funkcií.

Ako každá aplikácia, aj sociálna sieť Instagram neustále pracuje na vyvíjaní nových funkcií, avšak najnovšia, ktorá by mala zrejme už čoskoro pribudnúť do zbierky, mnohých z nás nepoteší. Instagram sa rozhodol po vzore Snapchatu pridať do aplikácie funkciu, pomocou ktorej bude užívateľ informovaný notifikáciou vtedy, ak si urobíš screenshot jeho príbehu.

Zatiaľ nie je jasné, kedy bude funkcia dostupná pre všetkých užívateľov, pretože momentálne prebiehajú zákulisné testy a Instagram samotný sa k otázke zatiaľ nevyjadril. Našťastie, sociálna sieť si pre nás pripravila aj dobrý štartovací bod, pretože notifikácia užívateľovi nepríde hneď prvýkrát, čo po aktualizácii urobíš screenshot, ale aplikácia ťa najskôr upozorní, že screenshoty už nebudeš môcť urobiť anonymne, čo pomôže predísť mnohým väčším či menším nedorozumeniam a trapasom.

Okrem toho Instagram pracuje na možnosti použiť vo svojom príbehu výlučne písmo, a tak si môžeš vybrať pozadie podľa svojho vkusu a začať písať svoje myšlienky bez toho, aby si musel rozmýšľať nad fotkami. Ani v tomto prípade nie je známe, kedy Instagram príde s celoplošným uvedením do praxe, ale pravdepodobne to bude už čoskoro.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia