Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2018, 11:04
Čas čítania 0:00
Radka T.

Sexi letušky svojimi fotkami ovládli Instagram. Ak práve nelietajú, život si užívajú plnými dúškami

Uložiť Uložené

Letušky vedia, ako svojich fanúšikov potešiť peknými zábermi.

Dokonalý mejkap i vlasy, šťastný úsmev na perách, ale i úchvatné zábery z tých najexotickejších krajín alebo najštýlovejších miest sveta. Reč však nie je o bohatých detičkách zo svetových metropol či celebritách, ale o šarmantných letuškách. Vo svojom voľnom čase si totiž vedia život užívať plnými dúškami.

Pózovanie pri mori v exotických rajoch, cvičenie jogy na atraktívnych miestach i potápanie sa s korytnačkami – aj takto to vyzerá, keď atraktívne členky posádky nemusia byť práve v práci, čo im však tiež mnohí závidia. Lenže ich práca vôbec nemusí byť med lízať, neustále lietanie z krajiny do krajiny im berie kusisko klasického osobného života, a tak si nedostatok spoločných chvíľ s blízkymi kompenzujú aspoň návštevou úžasných destinácií.

Aj vďaka pridávaniu záberov zo svojej práce, ale najmä voľného času si letušky získali priazeň množstva fanúšikov na Instagrame. Na ich životný štýl a krásu sa skrátka dobre pozerá, čo si myslia tisíce sledovateľov. O záujem ľudí po celom svete tak majú postarané napríklad Thajčanka Kay so 14-tisíc sledovateľmi, Elisa Valentina z Nemecka ich má 11-tisíc, blondínka a milovníčka jogy i potápania Shelby z Kalifornie tiež 14-tisíc či rodená Litovčanka Brigita, ktorú na Instagrame sleduje až 56-tisíc ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia