Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2018 o 17:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Seriál Mosaic od Stevena Soderbergha si už koncom mesiaca posvieti na brutálnu vraždu Sharon Stone. Kto stojí za jej nešťastným úmrtím?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Naplní Soderbergh divácke očakávania? To sa dozviete už čoskoro. Zatiaľ tu ale máme ďalší skvelý trailer.

Pokiaľ ste o experimentálnom kriminálnom projekte Stevena Soderbergha ešte nepočuli, pokúsime sa vám celú záležitosť v skratke objasniť. Aplikácia k seriálu Mosaic slúži na sledovanie príbehu neobjasnenej vraždy z pohľadu rôznych postáv. Na konci každého dielu sa jednoducho sami rozhodnete, ktorými očami budete chcieť seriál v ďalšej časti sledovať. Svojou voľbou však do deja v žiadnom prípade nemôžeme nijak zasiahnuť. Ak by ste si však chceli Mosaic užiť klasickou cestou (bez možnosti voľby), tej sa vám dostane už 22. januára (leden) 2018.

V seriáli uvidíme hercov, ako Sharon Stone, Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges, Paul Reubens, Jeremy Bobb, či Maya Kazan. O réžiu celého projektu sa postaral vyššie spomínaný, oscarový Steven Soderbergh (Logan Lucky, Ocean's Eleven, Traffic). Pre viac informácií a ukážok vstúpte do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia