Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2018, 15:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Disney údajne od Han Sola nečaká nič dobré. Práve naopak, pripravovaná snímka bude možno čistým prepadákom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Myslíte si, že za dobre utajovanými informácií z natáčania Solo: A Star Wars Story sa skrýva čosi negatívne? Nie je vylúčené, že v takom prípade máte pravdu.

The Last Jedi bezpochyby rozdelil fanúšikov Star Wars na dve proti sebe bojujúce skupiny, ale s príchodom očakávaného Han Sola sa snáď aj zástancovia najnovšej časti Star Wars obrátia gigantovi Disney chrbtom. Dôvodom by mohol byť naozaj nevydarený film, s ktorým sa už teraz podľa neurčitých zdrojov spájajú obrovské komplikácie.

Samotné štúdio vraj Han Sola predbežne "odpísalo" a nesľubuje si od neho žiaden veľký hit. Čo za týmto prístupom ale stojí? Kľúčovým problémom je údajne samotný predstaviteľ legendárneho pašeráka, Alden Ehrenreich. O Aldenovi kolujú nie príliš priaznivé reči o jeho hereckom amaterizme a neustálom zabúdaní textu.

 

Disney údajne od Han Sola nečaká nič dobré. Práve naopak, pripravovaná snímka bude možno čistým prepadákom
Zdroj: Disney

Okrem tohto hlavného aspektu však v novej Star Wars snímke podľa informácií nefunguje ani scenár, ktorý sa tvorcom napriek snahe doposiaľ nepodarilo nijak vylepšiť. Treťou a nemej podstatnou informáciou je tá, že cena spin-offu s Han Solom narástla do obrovských výšok kvôli údajným pretáčkam, zaberajúcim približne 3/4 stopáže.

Navyše, stále tu nemáme ani len prvý trailer, podľa ktorého by sme mohli byť v danej problematike o niečo múdrejší. Ale vzhľadom na to, že informácie pochádzajú z neoverených zdrojov, treba brať všetko s miernou rezervou a momentálne nám teda nezostáva nič iné, než len čakať. Aspoň teda na ten debutový trailer. Ako na celú situáciu zatiaľ hľadíte vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia