Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2018, 17:21
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Seriál Susedia sa vrátil s obrovským úspechom. Prvú epizódu novej série si nenechalo ujsť viac ako milión divákov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriál odštartoval naozaj výborne.

Asi ste už zaregistrovali, že najúspešnejší slovenský sitcom Susedia sa vracia na televízne obrazovky. Koniec-koncov, na Filmkulte sme vás o seriáli tiež informovali. Nová epizóda si svoju premiéru odbila v pondelok o 20:30 a Markíza môže byť rozhodne spokojná. Návrat Susedov si totiž nenechalo ujsť celkovo viac než 1 milión divákov. Ak si to rozmeníme na drobné, tak seriál sledoval každý druhý človek z komerčnej cieľovky 12r. - 54r. Epizódu si pozrelo 724 tisíc mladších divákov, čo je trhový podiel 45,1% a v kategórii 12+ si novú časť nenechalo ujsť 1 056 000 ľudí (38,3%).

Seriál Susedia sa vrátil s obrovským úspechom. Prvú epizódu novej série si nenechalo ujsť viac ako milión divákov
Zdroj: TV Markíza

Ide o nepochybný úspech, keďže takéto čísla televízie dosahujú najmä počas MS v hokeji. Za Susedmi sa umiestnila relácia Inkognito na TV Joj, na Slávnostný koncert pri príležitosti 25. výročia vzniku Slovenska sa dívalo okolo 58 tisíc divákov. Premiérovú prvú epizódu má za sebou aj ďalší markizácky projekt Oteckovia. Pilot o 18:10 pozeralo celkovo 637 tisíc divákov. Na druhom mieste skončila opäť Jojka, ktorá vysielala Pixarovský animák V hlave. Videli ste už nových Susedov? Čo na nich hovoríte?

Domov
Zdieľať
Diskusia