Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2017, 13:27
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Celeste Buckingham: Prečo som išla do spolupráce s Gogom a čo sa stalo na párty s Pitbullom (Rozhovor)

Uložiť Uložené

V poslednom rozhovore tohto roka sme sa porozprávali s ambicióznou speváčkou, na ktorú môžeme byť naozaj hrdí.

Jedným z našich hlavných cieľov je prinášať ti rozhovory so zaujímavými ľuďmi z našich končín a nie je tomu inak ani teraz. Tentokrát sme sa rozhodli vyspovedať talentovanú mladú ženu, ktorá má aj napriek svojmu nízkemu veku na konte nemalé úspechy. Speváčok máme na Slovensku dosť, no môžeme tvrdiť, že Celeste Buckingham svojou ambicióznosťou a priebojnosťou vytŕča z radu.

Do povedomia verejnosti vstúpila už ako 15-ročná účasťou v druhej sérii speváckej súťaže Česko Slovenskej Superstar a aj napriek tomu, že vypadla, svojou tvrdou prácou posledné roky vystrelila vysoko. Pozvali sme ju do kaviarne Malý Princ a v rozhovore, ktorý nám poskytla ešte pred Vianocami nám okrem svojho nového albumu Bare porozprávala aj o nevšednej spolupráci s Gogom, o tom čo zažila v Amerike na párty s Pitbullom, o jej hereckých skúsenostiach a čo chystá do budúcnosti. 

Veríme, že ženského hosťa ocenilo dámske aj pánske publikum a keďže chceme dať viac priestoru podobne talentovaným Slovenkám a Češkám, pošli nám svoj tip do komentáru, koho by sme mali vyspovedať nabudúce.

Domov
Zdieľať
Diskusia