Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2017, 14:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kráska Alexis Ren cvičí zadok v novej časti vzrušujúceho adventného kalendára od magazínu LOVE. Americká modelka sa nemá za čo hanbiť

REFRESHER
Uložiť Uložené

Nejde síce o cviky, ktorými sa treba inšpirovať, ale na Alexis sa výborne pozerá.

Magazín LOVE si aj v roku 2017 pripravil pre svojich fanúšikov poriadnu dávku odhalených ženských tiel v rámci série LOVE Advent. V pomyselnom adventnom kalendári sa už objavili známe mená ako Gigi Hadid, Kendall Jenner či Emily Ratajkowski a najnovším prírastkom na 17. deň posledného mesiaca v roku sa stala krásna Američanka Alexis Ren, ktorú svet spoznal pred pár rokmi ako priateľku Jaya Alvarreza. Alexis bola už v tom čase úspešnou modelkou, ale prítomnosť vo videách, ktoré neustále zhliadli milióny ľudí, ju posunula ešte o úroveň vyššie, a tak niet divu, že v súčasnosti má svoje miesto pri najznámejších modelkách na svete.

V tomto prípade si Alexis obliekla vyzývavú vianočnú spodnú bielizeň a vo videu trvajúcom iba 75 sekúnd predviedla všetkým divákom svoju veľmi efektívnu a najmä zrýchlenú rutinu z posilňovne, v rámci ktorej sa zamerala na svoj zadok. Samozrejme, všetkým bolo od začiatku jasné, že video nebude mať s profesionálnym cvičením nič spoločné, ale je pravdou, že sledovať Alexis s činkami v rukách v spodnej bielizni, ktorá viac odhaľuje ako zahaľuje, to vôbec nie je na škodu.

Domov
Zdieľať
Diskusia