Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2017, 20:29
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Bitcoinový expert varuje pred obrovským pádom kryptomeny. Kým sa dá, radšej máš všetko popredávať, hodnota pôjde rýchlo dolu

ZAUJÍMAVOSTI BITCOIN FINANCIE KRYPTOMENY PENIAZE
Uložiť Uložené

"Ľudia, ktorí investovali len nedávno, budú čoskoro čeliť obrovským stratám."

Ak patríš medzi ľudí, ktorí do Bitcoinu nezainvestovali, no pravidelne závistlivo sledujú informácie o tom, ako stále rastie vyššie a vyššie, možno máš pocit, že to snáď nikdy neskončí. Kryptomenu podporuje čoraz viac ľudí a ich zisky neustále rastú a niektorým z nás zarábajú slušné balíky peňazí. Podľa experta na kryptomeny sa však už zlatý čas Bitcoinu blíži ku koncu a už by si doňho nikdy nemal investovať. Anonymný expert sa rozhodol nezverejňovať svoju identitu, pretože okrem iného pôsobí aj ako hacker a skrz kryptomeny si už zarobil obrovský balík peňazí. Prehovoril však k viacerým britským médiám a tvrdí, že Bitcoin je už len obrovská pasca.

"Nedokážem odporučiť, do ktorej kryptomeny treba investovať, no chcem varovať každého, kto nepozná slabiny Bitcoinu. Párkrát už spadol o takmer 90 % a som si istý, že sa tak čoskoro stane zas. Kryptomeny nie sú nekonečné piñaty, do ktorých môžeš navždy mlátiť a získavať peniaze. Ľudia, ktorí investovali len nedávno, budú čoskoro čeliť obrovským stratám." Anonymný kryptoexpert zarobil skrz virtuálne meny doslova majetok a veľké množstvo z neho pravidelne venuje charitám. Jeho vyhlásenia však podporila napríklad i bitcoinová skupina Pinapple Fund, ktorá sa v podstate zameriava len na získavanie peňazí skrz kryptomeny: "Doteraz vždy, keď sme videli obrovský rast v hodnote kryptomeny, tak došlo ku korešpondujúcemu úpadku." Proti Bitcoinu sa postupne stavia čoraz viac expertov a organizácií, a tak ostáva len sledovať, ako sa všetko napokon vyvinie.

Bitcoinový expert varuje pred obrovským pádom kryptomeny. Kým sa dá, radšej máš všetko popredávať, hodnota pôjde rýchlo dolu
Zdroj: bitcoin.com
Domov
Zdieľať
Diskusia