Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2017, 10:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem sa po dlhých 4 rokoch opäť vydáva na koncertné turné! Legendárny raper vyslyšal s príchodom nového albumu aj prosby fanúšikov

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Americký raper prináša po novom albume aj koncertnú šnúru.

Dlhší čas zostával Eminem v pozadí a pasivite, aby sa pred pár týždňami opäť prebudil zo spánku a vo veľkolepom štýle sa vrátil na scénu. Momentálne legendárny americký raper nielenže vydáva nový album, ale jeho agentka Cara Lewis konečne pre portál Pollstar potvrdila informácie, na ktoré všetci fanúšikovia tak dlho čakali. Už budúci rok sa Slim Shady vyberie späť do ulíc na najnovšie koncertné turné, ale aj keď milióny fanúšikov potešil, na druhej strane priniesol na ich tváre aj smútok. Eminem zatiaľ plánuje koncerty výlučne v Spojených štátoch amerických, čo je síce pochopiteľné, avšak fanúšikovia zo Spojeného kráľovstva a mnohých ďalších európskych krajín si v kútiku duše želali, že zavíta aj na starý kontinent, kde už dlho nekoncertoval.

Nadchádzajúce turné bude pritom prvou koncertnou šnúrou po dlhých štyroch rokoch, takže fanúšikovia sa majú na čo tešiť. Eminem určite počas svojich šou nepohrdne skladbami z nového albumu, ale zaručene dostane publikum do varu legendárnymi piesňami ako Stan, a tak budú snáď spokojní všetci. Žiadne bližšie informácie o miestach konania koncertov ani konkrétnych dátumov zverejnené neboli, pretože sa na nich momentálne stále pracuje, ale určite môžeme očakávať veľkolepé priestory, keďže Eminem je značka, ktorá by vypredala prakticky čokoľvek.  

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia