Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2017, 18:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Hlúpy youtuber vopchal hlavu do mikrovlnky plnej cementu, aby splnil bizarnú výzvu. Od smrti nebol ďaleko a vyťahovať ju museli záchranári

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Jeden z najhlúpejších nápadov, o akých sme kedy počuli.

Nikto zrejme nepochybuje o tom, že internet je miesto, kde sa najvýraznejšie koncentruje ľudská stupidita, ale jeden britský youtuber posunul všetky hranice vo svojom poslednom videu. S kamarátmi sa vyhecovali do výzvy, ktorej hlavnou myšlienkou bolo vopchať hlavu do mikrovlnky plnej cementu, teda konkrétne látky zvanej Pollyfilla. Zacementovať si hlavu do mikrovlnky je už od začiatku mimoriadne hlúpy nápad, avšak Jay Swingler bol nebojácny a do výzvy sa pustil. Prívod vzduchu v mikrovlnke mu mala zabezpečovať trubička, lenže práve na nej to všetko padlo, pretože trubička sa v jednej chvíli zablokovala a Jay s mikrovlnkou na hlave začal panikáriť.

Spôsobil to najmä fakt, že trubička predstavovala jediný prívod kyslíka, a tak bola panika na mieste. Jeho kamaráti sa snažili zachovať chladnú hlavu a po pár minútach zavolali záchranárov, pretože si so vzniknutou situáciou nevedeli poradiť. Záchranári napokon Jayovi hlavu z mikrovlnky uvoľnili a on iba skonštatoval, že si nikdy nevážil svoj život tak, ako vo chvíľach, keď si nebol istý, či sa dožije ďalšieho dňa. Aj samotní záchranári potom iba krútili hlavou nad tým, čo to partiu kamarátov napadlo, a tak určite doma podobné výzvy radšej neskúšaj.

Domov
Zdieľať
Diskusia