Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2017, 20:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kontrafakt, Majk Spirit aj Separ. Festival Hip Hop Žije 2018 zverejňuje prvé tri mená, ktorými sú hlavné piliery slovenského rapu

HUDBA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE KONTRAFAKT MAJK SPIRIT SEPAR
Uložiť Uložené

Ďalšie pokračovanie rapového sviatku s názvom Hip Hop Žije sa bude niesť opäť v znamení kombinácie mien novej aj starej školy.

Hip Hop Žije má už za sebou niekoľko úspešných rokov fungovania, a tak sme si už všetci stihli zvyknúť na formát zverejňovania mien, ktoré sa rapového sviatku pod holým nebom zúčastnia. Presne tak ako každú sezónu, aj tentokrát môžeme očakávať, že sa v rámci najväčšej bratislavskej zastávky predstaví prakticky celá scéna vrátane reprezentantov starej aj novej školy aj tých, ktorých ešte stále nedokážeme nikam zaradiť. 

Organizátori teraz prichádzajú s prvými štyroma menami, pričom všetky môžeme s najväčšou pravdepodobnosťou očakávať na každej z piatich zastávok. Rozdielom oproti poslednému ročníku bude opäť spoločný koncert Kontrafaktu, keďže na Hip Hop Žije 2017 sa chalani rozhodli vystúpiť sólovo. Okrem nich samozrejme nemôže chýbať Majk Spirit s celou Jednašestkou a tiež Separ.

Mnohým určite teraz napadlo, čo bude s Damem, no vzhľadom na to, že v týchto dňoch vydáva debutový projekt, môžeme sa určite tešiť na sólo vystúpenie. Alebo možno aj nie, nechajme sa prekvapiť. 

Kontrafakt, Majk Spirit aj Separ. Festival Hip Hop Žije 2018 zverejňuje prvé tri mená, ktorými sú hlavné piliery slovenského rapu
Domov
Zdieľať
Diskusia