Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2017, 17:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Smrť rapera Lil Peepa najnovšie začala vyšetrovať polícia. Policajtov zaujímajú nezvyčajné správy od ženy, ktorá ho bola navštíviť

HUDBA LIL PEEP
Uložiť Uložené

Mladý raper opustil tento svet ešte v polovici novembra.

Svet sa v polovici novembra dozvedel smutné správy o tom, že nás opustila mladá vychádzajúca hviezda rapovej scény Lil Peep a aj keď bola smrť spôsobená predávkovaním, polícia v americkom meste Tucson sa najnovšie začala zaujímať o to, čo smrti predchádzalo a spustila rovno vyšetrovanie. Lil Peep sa predávkoval 15. novembra iba pár hodín pred tým, ako mal vyjsť na pódium pred svojich fanúšikov, avšak krátko pred smrťou mal mať Lil Peep návštevu, ktorá potom zo svojho telefónu odoslala niekoľko textových správ a práve tie zaujímajú políciu najviac.

Do autobusu mala ísť rapera navštíviť žena menom Mariah Bons, ktorá od neho údajne chcela, aby pozdravil jej brata, avšak zatiaľ nie je jasné, či vôbec mala podiel na predávkovaní mladého rapera, alebo či mohla jeho predčasnej smrti akokoľvek zabrániť. Odpovede na tieto otázky budú momentálne predmetom vyšetrovania americkej polície a Mariah sa musí pripraviť na dôkladné vypočúvanie, pretože fanúšikovia Lil Peepa budú chcieť poznať celú pravdu a ak bude Mariah vedieť čokoľvek objasniť, zrejme tak aj urobí.

Smrť rapera Lil Peepa najnovšie začala vyšetrovať polícia. Policajtov zaujímajú nezvyčajné správy od ženy, ktorá ho bola navštíviť
Zdroj: TMZ

Raper pritom získal svoju slávu najmä vďaka skladbám zverejneným na Youtube a netrvalo dlho, kým sa zapísal aj do sŕdc fanúšikov na Slovensku, pretože krátko po jeho smrti bola preňho v Bratislave zorganizovaná aj rozlúčka, na ktorej sme sa boli pozrieť aj my a môžeš si ju pozrieť v priloženom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia