Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2017, 13:40
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zabávač Louis C.K. sa priznal ku sexuálnemu obťažovaniu, z ktorého ho obvinilo až 5 žien. Problémy so sexualitou ho sprevádzajú už roky

ZAUJÍMAVOSTI SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Komik obťažoval ženy najčastejšie tak, že pred nimi masturboval.

Dlhé roky patrí medzi najobľúbenejších zabávačov v šoubiznise, zarába milióny dolárov a davy ho milujú, lenže aj Louis C.K. má svoje temné stránky. Pod vplyvom nedávnej kampane s cieľom odhaľovať sexuálne obťažovanie a zneužívanie v šoubiznise poskytli pre New York Times vyjadrenia aj ženy, ktoré sa v priebehu rokov stali obeťami obťažovania práve zo strany zabávača.

Aj keď po zverejnení obvinení zostávalo množstvo fanúšikov skeptických, klebety o problémoch so sexualitou sprevádzali Louisa C.K. už dlhšiu dobu a v minulosti ho zo sexuálneho obťažovania obvinilo už viacero kolegov. Až pod náporom súčasného vyčistenia verejnej sféry od sexuálnych útokov sa Louis C.K. ku svojim skutkom rozhodol postaviť ako chlap a po obvineniach zaslal médiám svoje vyjadrenie, v ktorom všetko potvrdzuje, priznáva svoje činy a zároveň dodáva, že v nasledujúcich mesiacoch si plánuje dať od práce prestávku.


Po otvorenom priznaní ku masturbácii pred ženami, najčastejšie kolegyňami zo zábavného priemyslu, sa naňho samozrejme zniesla vlna kritiky a aj jeho kariéra sa rýchlo zmenila na tragédiu, pretože s ním všetci navôkol začali rušiť zmluvy a aj jeho najnovší film I Love You, Daddy bol okamžite stiahnutý, pričom najskôr bola zrušená jeho premiéra a následne aj jeho vydanie. Aj stanica FX s ním rozviazala spoluprácu po mnohých úspešných projektoch.

Odporúčané
Pred 15 rokmi som pleskol kamošku po zadku. Dodnes ma to trápi a myslím na to, ako privilegovaní muži ubližujú ženskej psychike Pred 15 rokmi som pleskol kamošku po zadku. Dodnes ma to trápi a myslím na to, ako privilegovaní muži ubližujú ženskej psychike 25. apríla 2024, 9:30

Spoločnosť HBO ho potom odstránila zo zoznamu zabávačov pre svoj charitatívny špeciál Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs a spoluprácu ukončil aj Netflix, ktorý mal so zabávačom natočiť pokračovanie prvého úspešného stand-up špeciálu. Minimálne jeden sexuálny útok pritom zostáva nevysvetlený, pretože Louis C.K. raz zavolal kolegyni Rebecce Corry, aby sa jej ospravedlnil za svoje nevhodné chovanie a strkanie v šatni, lenže jej sa to vtedy nestalo, a tak musel zabávač napadnúť niekoho iného. Uvidíme, či sa mu ešte jedného dňa podarí vrátiť na scénu, avšak nálepka sexuálneho predátora z jeho tváre už nikdy nezmizne.



 

Domov
Zdieľať
Diskusia