Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2017, 21:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladý Rus rozsekal svoju milenku, vypražil jej mozog a zapil ho krvou. Všetkých zaskočil, pretože sa vyznačoval vysokou inteligenciou

ZAUJÍMAVOSTI KANIBALIZMUS RUSKO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Rusko nám opäť prinieslo ohavný prípad kanibalistickej vraždy.

Psychicky narušený človek je schopný ohavných činov, ale pri detailnom opise vraždy, ktorá sa stala ešte začiatkom roka v Rusku, skutočne trhne krv v žilách. Nedávno prišiel z Ruska kanibalistický škandál, v ktorom dvojica ľudské mäso dlhodobo zavárala a predávala v koláčoch aj do kaviarní, avšak tentoraz nešlo o žiadnu pravidelnú činnosť a mladý 21-ročný Dmitry Luchin bol zastavený skôr, ako mohol ublížiť ďalším ľuďom. Polícia prišla na to, že na Medzinárodný deň žien sa Dmitry stretol so svojou milenkou, 45-ročnou Olgou B. v jej byte, kde sa rozprávali a popíjali spoločne víno ako v akýkoľvek iný večer.

Olga sa potom cítila unavená, a tak si šla ľahnúť do postele, pričom Dmitry zostal v jej byte a ako to sám popísal, odrazu sa v jeho mysli čosi zmenilo a on zašiel do spálne, aby spiacu Olgu začal dusiť vankúšom. Nepodarilo sa mu ju zabiť na prvýkrát, pretože vzdorovala a chvíľu bola pri zmysloch, lenže napokon upadla do bezvedomia a on si šiel zapáliť cigaretu na balkón. Do spálne sa vrátil s prázdnou fľašou od vína, ktorou ju udrel po hlave a šiel si opäť zapáliť. Keď sa vrátil druhýkrát, udrel ju fľašou do hlave ešte raz a Olga následne zomrela, čo mu otvorilo dvere do sveta kanibalizmu.


Najskôr s jej krvou nakreslil na dvere satanistický symbol, aby potom tĺčikom na mäso začal rozbíjať jej lebku. O chvíľu sa dostal až ku mozgu, z ktorého si kúsok odrezal a odišiel ho vypražiť, lenže mozog mu zachutil natoľko, že si musel prísť odrezať ďalší kúsok a rovno do pohára nechal natiecť jej krv, aby mohol kúsky mozgu zapiť. Neskôr jej rozrezal brucho, z ktorého jej vypadli všetky vnútorné orgány, ale nezastavil sa ani pri tom, pretože následne jej odrezal uši. Jedno umiestnil do mačkinej misky a druhé do ženiných úst. Vínovou fľašou ju stihol aj posmrtne sexuálne zneužiť, odrezal jej bradavky a na záver jej ešte prerezal hrdlo, aby po šiestich hodinách odišiel z bytu aj s tabletom a lakom na vlasy.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Policajti ho vypátrali a aj keď sa ešte oficiálne nepriznal, na výsluchu pred vyšetrovateľmi do detailov opísal celý priebeh vraždy presne tak, ako si ho mal práve možnosť čítať, a momentálne mu hrozí trest odňatia slobody až na doživotie. Dmitry pritom nebol problémovým mužom a vyznačoval sa vysokou inteligenciou, často dokonca skladal básne a venoval sa čítaniu kníh. Na internete však policajti zistili, že bol členom skupiny s názvom „Svet maniakov a sériových vrahov“, takže zrejme nešlo o náhodný skrat v jeho mysli, ale dopredu naplánovanú akciu, ktorá sa skončila najstrašnejšou vraždou, akú kedy miestni policajti videli.   


Domov
Zdieľať
Diskusia