Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2017, 13:53
Čas čítania 0:00
Radka T.

Žena schudla 67 kíl, aby sa viac páčila mužom. Tí sa jej odvtedy vyhýbajú oblúkom

Uložiť Uložené

Moletka Kelly si myslela, že keď schudne, nebude mať núdzu o mužov. Trpko sa však mýlila.

Chcela schudnúť, aby sa cítila lepšie a aby sa viac páčila mužom, no stal sa úplny opak. Kelly Gloverová je známa plus-size blogerka. So svojimi fanúšikmi sa pravidelne delí o trampoty súvisiace s váhou. Veď len donedávna vážila 150 kilogramov. Keďže takáto váha môže vážne ohrozovať zdravie, a moletka sa musela cítiť naozaj nekomfortne, zhodila úctyhodných 67 kíl. Jej život sa však zásadne zmenil k horšiemu, aspoň čo sa týka záujmu zo strany mužov.

Kelly tvrdí, že keď žila v Hollywoode, núdzu o nápadníkov nemala. „Oslovovali ma úplne všade - v supermarkete, telocvični, taxíku a raz aj za priehradkou na polícii,“ vyznala sa bacuľka. 

Keď však schudla a ostala z nej síce stále žena s plnými krivkami, no nie ohromnou nadváhou, záujem sa úplne vyparil. Za vysvetlením preto išla za jedným z tých najpovolanejších - svojím kamarátom, ktorý sa jej novú situáciu pokúsil vysvetliť aj za ostatných mužov. Podľa neho ju nikto z nich neoslovuje preto, že je jednoduchšie prihovoriť sa objemnej žene. Podľa neho totiž existuje menšie riziko, že ich takéto ženy odmietnu, a tak sú odvážnejší.

„Môžem potvrdiť, že je to úplná blbosť. Myslíte si, že tučné baby sú ľahká korisť? Tak sa choďte presvedčiť o tom, či to naozaj funguje!“ odkázala mužom Kelly, ktorá však svoj život berie s veľkým nadhľadom. Svedčí o tom aj fakt, že chystá projekt s názvom 50 Fat Dates, z čoho je jasné, že pôjde o vtipné historky z (ne)vydarených rande plnších žien. Mimochodom, Kelly sa po tejto skúsenosti rozhodla nenechať nič na náhodu, a stiahla si radšej zoznamovaciu aplikáciu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia