Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 13:59
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ukrajinská modelka nechala potetovať svoju mačku a teraz čelí vyšetrovaniu z týrania zvierat

ZAUJÍMAVOSTI TETOVANIE
Uložiť Uložené

Chcela sa stať zaujímavejšou na Instagrame, ale zvolila veľmi zlú stratégiu.

Ak majú ľudia príliš veľa času a peňazí, občas sa rozhodnú vykonať činy, ktoré by žiadnemu bežnému človeku ani nenapadli. Ukrajinská kulturistka Elena Ivanickaya spadá do prvej skupiny ľudí, a preto si povedala, že svoju bezsrstú mačku z plemena Sphynx nechá potetovať priamo na hrudi. Kulturistka zavesila na svoj Instagram zábery z toho, ako svoju mačku priniesla veterinárovi, ktorý ju následne uspal a začala sa procedúra tetovania. Ukrajinská modelka tvrdí, že mačka necítila žiadnu bolesť, pretože tetovanie je umiestnené len v hĺbke 1 až 2 milimetre, a tak po zobudení pokračovala vo svojom bežnom živote bez žiadneho utrpenia.

Na druhej strane, užívatelia na internete zareagovali negatívne a začali modelke nadávať, že by si mala ona sama na čelo vytetovať slovo „idiot“, pretože svoju mačku nechala prejsť utrpením len kvôli tomu, aby bola zaujímavejšia na Instagrame. Problémy by jej mohla narobiť aj ukrajinská polícia, ktorá sa k prípadu už stihla vyjadriť tak, že zrejme otvorí vyšetrovanie a ak sa potvrdí naplnenie skutkovej podstaty týrania zvierat, modelke ešte môže hroziť aj trest.

Domov
Zdieľať
Diskusia