Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2017, 15:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor prezradil, koľko v skutočnosti zarobil zo zápasu s Mayweatherom. Odhady neboli tak ďaleko od pravdy

ŠPORT CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kontroverzný bojovník chystá v budúcnosti veľké veci.

Írsky bojovník Conor McGregor ešte stále vstrebáva atmosféru a ošiaľ zo svojho súboja proti Floydovi Mayweatherovi a pred pár dňami svoje pocity priblížil aj fanúšikom, keď sa zúčastnil na podujatí Evening with Conor McGregor, kde dostal viacero otázok na telo. Všetkých samozrejme zaujímalo to, koľko peňazí vďaka súboju zarobil, a v médiách sa už od začiatku povrávalo, že čiastka bude atakovať hodnotu 100 miliónov dolárov.

The captured Orangutan who obeyed the rules of a Circus and got filthy rich from it.

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Conor síce oficiálne sumu nepotvrdil, ale pri otázke, či dostal šek na 100 miliónov dolárov súhlasne pokýval hlavou a dodal, že jeho výplata sa pohybuje veľmi blízko tejto čiastky, ale ešte treba dorátať aj posledné záležitosti. Okrem peňazí za samotný zápas totiž McGregor dostane aj financie za vyzbierané vstupné, sponzorské peniaze a dokonca aj za predaj oficiálneho oblečenia, takže výplata napokon pokojne môže presiahnuť 100 miliónov dolárov. Pre McGregora to bola nová situácia aj v tom ohľade, že sa prvýkrát pustil do promovania svojho súboja cez spoločnosť McGregor Sports & Entertainment a pribudlo mu viac zodpovednosti, pričom zopakoval, že sa ešte všetko musí zrátať.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Okrem otázok a odpovedí na tému Mayweather naznačil aj to, že jeho nasledujúci súboj v UFC by sa mohol konať aj v Rusku proti miestnej mašine Khabibovi Nurmagomedovi, ale oveľa pravdepodobnejšie vyzerajú súboje proti Diazovi či Fergusonovi, ktorý dominoval na nedávnom UFC 216. Conor sa preto do oktagonu určite vráti o minimálne 100 miliónov dolárov ťažší a s poriadnou túžbou po víťazstve, aby si po prehre v ringu napravil renomé.

Domov
Zdieľať
Diskusia