Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017, 12:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Medzi Johnnym Deppom a Michelle Pfeiffer v ukážke z Vraždy v Orient Exprese cítiť jemný flirt i neskrývané pohŕdanie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Táto dvojica sa asi vo filme nebude mať príliš rada. Či práve naopak? Posúďte sami.

Od premiéry očakávanej Vraždy v Orient Exprese plnej famózneho hereckého obsadenia nás delí už len necelý mesiac. Aj z toho dôvodu tvorcovia do sveta púšťajú čoraz viac lákavého materiálu (galériu plagátov, nový trailer a podobne). Dnešným dňom k nám prichádzajú s ukážkou stretnutia dvoch postáv, a to Ratchetta, ktorého si zahrá Johnny Depp a pani Hubbardovej, stvárnenou talentovanou Michelle Pfeiffer. Ich spoločná konverzácia nám toho síce veľa nepredviedla, ale aspoň v krátkosti ukázala, aké rozporuplné môžu byť vzťahy medzi všetkými cestujúcimi. A že ich nie je málo. Poďme si ich teda vymenovať. 

Vo filme sa objavia mnohé známe osobnosti, ako Johnny Depp (Piráti z Karibiku), hrajúci postavu Ratchetta, Michelle Pfeiffer (Scarface), ktorej bola pridelená postava pani Hubbardovej či napríklad mladá Daisy Ridley (Star Wars VII) v úlohe Mary Debenhamovej. Okrem iných budeme môcť v novom Orient Expresse vidieť aj Judi Dench (Skyfall), hrajúcu princeznú Dragomiroff, zatiaľ čo Lucy Boynton (Sing Street) si strihne rolu grófky Andrenyi. Ďalšie postavy na scéne budú Derek Jacobi (Kráľova reč) ako komorník Masterman, Michael Pena (Ant-Man) ako Marquez, Josh Gad (Kráska a zviera) ako tajomník Hector McQueen, Willem Dafoe (Antichrist) v role pána Hardmana, Leslie Odom Jr. (Gotham) hrajúci postavu doktora Arbuthnota, Penélope Cruz s postavou misionárky Pilar Estravados a v neposlednej rade si rolu Hercula Poirota zahrá Kenneth Branagh

Domov
Zdieľať
Diskusia