Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 17:09
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Thor: Ragnarok je pre Hulka iba začiatkom trilógie. Objaví sa ešte v ďalších dvoch marvelovkách a čaká ho aj charakterový vývoj

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hulk sa už onedlho objaví v komiksovke Thor: Ragnarok a my sa nevieme dočkať.

Thor: Ragnarok sa blíži do kín závratnou rýchlosťou a o pár týždňov si ho užijeme na veľkom plátne. O ukončení trilógie sme si písali obšírnejší článok tu a o jeho prvých ohlasoch sme si čosi povedali tu. S blížiacim sa dátumom premiéry sa na povrch vynára ešte pár zaujímavých informácií. Herec Mark Ruffalo si myslí, že Ragnarok bude akýmsi úvodom do trilógie o Hulkovi a zároveň aj začiatkom Hulkovej evolúcie. Film The Incredible Hulk pomohol nakopnúť MCU do podoby, akú poznáme dnes a od tej doby sme postavu videli len občas ničiť nepriateľov v tímovkách, pričom sa veľmi nerozvíjala. Samozrejme, ak vynecháme jeho vzťah s Black Widow. Ak ste však čakali trilógiu venujúcu sa čisto len postave Hulka, sklameme vás.

Kevinovi Feigeovi sa zapáčila hercova vízia týkajúca sa Hulkovej budúcnosti. Prezident Marvelu sa rozhodol, že sa Hulk nebude vyvíjať v samostatných filmoch, ale práve popri Ragnaroku a oboch častiach Infinity War. Vyzerá to tak, že sa Bruce postupne naučí ovládať svoje druhé ja, a čo vy viete, možno sa dočkáme aj sólovky vo Fáze 4, ktorej projekty sú doposiaľ utajované. Hulk sa jednoducho musí naučiť rozprávať a my sme zvedaví na jeho príbeh v treťom Thorovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia