Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017, 22:40
Čas čítania 0:00
Tomáš Blahuta

Slováci bez majstrovstiev sveta. Túžby sa nenaplnili a obsadili sme tak nepostupovú pozíciu v tabuľke

ŠPORT FUTBAL SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nervom zo zápasov základných kvalifikačných skupín odzvonilo. Konečné výsledky hovoria jasnou rečou.

Po domácom zápase so Slovinskom odchádzali naši reprezentanti do Londýna v dobrej nálade. Všetko sme mali vo svojich rukách a mohli sme len prekvapiť. Bohužiaľ, ani napriek enormnej snahe sme v Anglicku nevyhrali a odniesli si z Wembley 0 bodov po prehre 1:2. Nasledoval tak zápas roka - súboj o druhé miesto skupiny so Škótskom. Húževnatý súper sa nemienil vzdať a bojoval ako lev až do konca. Zo severu Britských ostrovov sme nedoniesli ani bod, a tak sa situácia výrazne skomplikovala. Keď sme v Trnave hostili Maltu, Slovinci hrali proti Škótsku. My sme potrebovali jasnú výhru, Škóti museli bodovať naplno. Hviezdy priali a všetko vyšlo tak, ako malo. Pozornosť sa tak musela sústreďovať na ďalšie 3 zápasy z druhých skupín.

Aby sme sa ocitli medzi 8 najlepšími tímami baráže, bolo potrebné, aby:

1. Zápas Ukrajina -:- Chorvátsko skončil remízou 

2- Zápas Wales -:- Írsko skončil remízou

3- Zápas Srbsko -:- Gruzínsko skončil výhrou hostí

Slováci bez majstrovstiev sveta. Túžby sa nenaplnili a obsadili sme tak nepostupovú pozíciu v tabuľke
Zdroj: anc

Každý správny fanúšik našej futbalovej reprezentácie sledoval minimálne online prenosy. Verili sme. Po záverečných hvizdoch vysvitli jasné rezultáty: Ukrajina 0:2 Chorvátsko, Wales 0:1 Írsko, Srbsko 1:0 Gruzínsko. Matematika nepustí a Slováci sa tak ocitli mimo baráže. Nezostáva nám tak nič iné, ako len čakať na ďalšie kvalifikačné cykly. Snáď budeme mať nabudúce viac šťastia a hlavne sa musíme spoliehať sami na seba a nie na druhých.

Domov
Zdieľať
Diskusia