Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017, 12:19
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Slovenský Xiaomi obchod odhaľuje miesto aj dátum otvorenia. Čínske gadgety onedlho ovládnu Bratislavu

TECH SLOVENSKO XIAOMI
Uložiť Uložené

Čoraz populárnejšie jabĺčko z Ázie si chce v Európe vybudovať svoj fanklub.

Dlhšie avizovaný slovenský obchod renomovaného výrobcu spotrebnej elektroniky začína naberať reálne kontúry. Po informáciách spred niekoľkých mesiacov, ktoré boli skúpe na detaily, vyšlo na svetlo sveta to, na čo nejeden fanúšik produktov so značkou Xiaomi odvtedy čakal. Web Živé totiž vyrukoval ako s miestom, tak aj s dátumom, kedy by mal byť otvorený pre širokú verejnosť.

Kamenný obchod Xiaomi na Ukrajine

Slovenský Xiaomi obchod odhaľuje miesto aj dátum otvorenia. Čínske gadgety onedlho ovládnu Bratislavu
Zdroj: vlambers / miui.com
Slovenský Xiaomi obchod odhaľuje miesto aj dátum otvorenia. Čínske gadgety onedlho ovládnu Bratislavu
Zdroj: vlambers / miui.com

Takzvaná kamenná prevádzka vyrastie podľa čerstvých informácií priamo v priestoroch bratislavského obchodného centra Bory Mall a na pultoch neponúkne iba smartfóny alebo tablety, ale aj ďalšie zaujímavé kúsky zo súčasného či budúceho portfólia čínskeho giganta. Medzi tie patria, napríklad, také laptopy pre náročných profesionálov, špičkové televízory, elektrická kolobežka, inteligentné hodinky, náramky alebo štýlové príslušenstvo k počítačom v podobe krásnych myšiek. Rovnako nezabudnú ani na futuristický model Mi MIX 2, no toho ešte len čaká európska certifikácia, čiže môže doraziť trošku neskôr.

Odporúčané
ALLEGRO SPUSTILO OBROVSKÝ VÝPREDAJ: Využi zľavy až 40 % a ušetri na elektronike či veciach do domácnosti ALLEGRO SPUSTILO OBROVSKÝ VÝPREDAJ: Využi zľavy až 40 % a ušetri na elektronike či veciach do domácnosti 10. apríla 2024, 17:00

Pôjde o oficiálny obchod Xiaomi s názvom Mi Store, za ktorým bude stáť slovenská spoločnosť IRDistribution. Otvorenie vraj nastane koncom novembra, konkrétne 30. deň. 

Domov
Zdieľať
Diskusia