Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2017, 11:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nazval ho retardom, on ho vyzval na súboj. Dan Bilzerian si zavaril a bývalý americký vojak ho chce zbiť aj za urážky jeho rodiny

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dan Bilzerian si v Las Vegas trochu zavaril.

Nedávna tragická streľba v americkom Las Vegas si vyžiadala desiatky obetí a zhodou okolností sa na mieste nachádzal aj samozvaný kráľ Instagramu Dan Bilzerian. Bilzerian sa dokonca natočil pri tom, ako uteká z koncertu, aby zašiel domov a zobral si zbraň, ale na internet sa dostala aj nahrávka, na ktorej Bilzerian prosí policajta, aby mu dal zbraň. Dan síce všetko mohol myslieť pozitívne, lenže pre viacerých ľudí vyzerala nahrávka ako súčasť propagácie a budovanie pozitívneho imidžu na internete, za čo schytal poriadnu dávku kritiky. Jedným z kritikov bol aj uznávaný vojnový veterán Dakota Meyer, ktorý má za sebou štyri roky v Afganistane a stal sa tam aj národným hrdinom, pretože v rámci operácie Battle of Ganjgal zachránil 36 mužov a získal Medailu cti.

Nanešťastie, obaja muži si momentálne nevedia prísť na meno, pretože prvotnú kritiku Bilzerian nezvládol a pustil sa do Meyera trochu nechutným spôsobom. Nazval ho retardom, urazil jeho rodinu a akoby toho nebolo dosť, zverejnil telefónne číslo jeho manželky, takže jej mohli telefonovať cudzí ľudia a prekročil všetky medze. Meyer preto sadol pred kameru a na svoj Instagram nahral výzvu, z ktorej by v budúcnosti mohla byť ešte skvelá zábava. Vojnový veterán chce konflikt vyriešiť ako muž proti mužovi, a tak Bilzeriana vyzval na súboj. Nebude to síce Mayweather verzus McGregor, ale vidieť Bilzeriana s jeho vypracovaným telom proti skúsenému vojakovi, za to by si zopár miliónov ľudí s určitosťou zaplatilo.

Here @danbilzerian I'm done with your petty games. Don't ever drag my family into anything. I'm waiting

Příspěvek sdílený Dakota Meyer (@dakotameyer0317),

Domov
Zdieľať
Diskusia