Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2017, 10:11
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Odvážny rybár z Ruska pokračuje v lovení bizarných morských živočíchov. Na niektoré z jeho úlovkov nie je ani zďaleka príjemný pohľad

ZAUJÍMAVOSTI MORE
Uložiť Uložené

Nepopísateľné tvory, ktoré na dovolenke len tak neuvidíš.

O odvážnom ruskom rybárovi z mesta Murmansk sme ťa už informovali ešte počas predchádzajúceho kalendárneho roka, keď sa na svojom Twitteri začal chváliť vzácnymi úlovkami z tých najtemnejších morských hlbín. Roman Fedorstov sa totiž nevenuje klasickej práci s udicou. Miesto toho sa špecializuje na omnoho väčšie hĺbky, kde sa skrývajú naozaj zvláštne morské živočíchy. No a keďže dnes žijeme v modernej dobe, väčšina z jeho úlovkov putuje pred fotoaparát a následne na jeho Twitter účet, kde už Romana objavilo viacero zahraničných médií.


Je ti určite jasné, že v temných hĺbkach, na ktoré je Roman expertom, žijú omnoho netradičnejšie živočíchy než máš možnosť vidieť na dovolenke pri Makarskej. Mnoho z nich pre život nepotrebuje ani slnečné svetlo a pohľad na ne môže byť pre niekoho skutočne znepokojujúci.

Domov
Zdieľať
Diskusia