Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2017, 1:45
Čas čítania 0:00
Marek R.

Bol si môj najlepší fanúšik. Ronaldo poslal odkaz mexickej rodine, ktorá prišla o svojho chlapca počas zemetrasenia

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalský klenot opäť ukázal svoje veľké srdce.

Hoci na ihrisku jeden z najlepších hráčov histórie zvykne stratiť nervy, mimo zelených trávnikov už neraz ukázal, že má obrovské srdce. Reč je, samozrejme, o kanonierovi Realu Madrid - Cristianovi Ronaldovi, ktorý nedávno opäť ukázal svoju empatiu.

Ako možno viete, nielen Spojené štáty americké musia bojovať proti matke prírode, ale aj ich južný sused z Mexika. Túto stredoamerickú krajinu totiž zasiahli ničivé zemetrasenia, ktoré si vyžiadali aj straty na ľudských životoch (momentálne už presiahli tri stovky). 


Medzi nimi bol aj mladý Santiago Flores, verný fanúšik Realu Madrid a Cristiana Ronalda. Keď sa táto správa dostala ku aktuálnemu držiteľovi Zlatej lopty od samotných rodičov chlapca, okamžite zareagoval a vyjadril solidaritu jeho rodine. Na svoj oficiálny účet na sociálnej sieti Twitter pridal fotografiu, na ktorej drží dres Realu Madrid popísaný slovami "To my No 1 fan, Santiago." Podporu vyjadril taktiež ostatným rodinám, ktoré prišli o svojich milovaných.

Domov
Zdieľať
Diskusia