Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2017, 0:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ako vyzerali dosiaľ nevidené posledné kilometre majstrovstiev sveta, ktoré vyhral Peťo Sagan? Zlyhanie nórskych kamier zachránil vrtuľník

ŠPORT PETER SAGAN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Majstrovstvá sveta v Bergene dopadli nadmieru dobre.

Majstrovstvá sveta v cestnej cyklistike po tretíkrát v rade ovládol Peter Sagan, ale fanúšikovia pri televíznych obrazovkách zostali prekvapení, keď sa približne 4 kilometre pred koncom vypol priamy prenos a obraz sa zastavil na kamere pri poslednom kilometri. Ešte predtým sme mohli byť svedkami toho, ako sa zo skupiny odtrhlo zopár jazdcov a aj samotný Sagan sa v rozhovore vyjadril, že preteky považoval za prehraté. Zverejnený záznam z helikoptéry preto dopĺňa chýbajúci kúsok skladačky a odhaľuje to, ako sa väčšej skupine so Saganom podarilo jazdcov v úniku dohnať a zábery na zdrvujúci finiš nášho cyklistu vyzerajú z vtáčieho pohľadu ešte krajšie. Skvelé bolo aj veľké džentlmenské gesto Kristoffa so Petrom, ktorí si krátko po prejdení cieľovej čiary podali ruky a zagratulovali jeden druhému za výborný výkon a mimoriadne tesný koniec, pretože rozhodovali skutočne len centimetre.

Domov
Zdieľať
Diskusia