Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2017, 18:22
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

NASA okomentovala včerajší koniec sveta. Apokalypsu z neba by sme vraj mohli pozorovať voľným okom

ZAUJÍMAVOSTI NASA
Uložiť Uložené

Vesmírna agentúra si dokáže všimnúť aj najmenšie asteroidy, no obrovskú planétu si podľa zvestcov apokalypsy akosi nevšimla.

Koniec sveta, ktorý sa mal udiať 23. septembra a ako môžeš usúdiť, neudial sa, je stále horúcou témou. Ak náhodou v téme nie si expertom, všetko pochádza z expertízy numerológa menom David Meade. Ten prehlásil, že 33 dní po zatmení Slnka do našej planéty vpáli iná planéta, takzvaná Planéta X menom Nibiru. O nej vraj vedeli aj Sumeri či Egypťania a ide vlastne o ďalšiu planétu slnečnej sústavy, len je veľmi, veľmi ďaleko, a preto ju zatiaľ akosi nikto nespozoroval.

NASA okomentovala včerajší koniec sveta. Apokalypsu z neba by sme vraj mohli pozorovať voľným okom
Zdroj: pixabay.com

Číslo 33 pritom David dostal z veku, v ktorom zomrel Ježiš Kristus a všetko mu to potvrdili aj záhadné znaky na egyptských pyramídach. Jednoducho, úplne logická vec a svet sa triasol hrôzou. David predsa vychádza z Biblie a prastarých pyramíd, no zdá sa, že sa akosi zmýlil. Do toho sa však medzičasom zapojila NASA, ktorá už nedokázala sledovať, čo všetko sú ľudia schopní vyplodiť a prehlásila: "23. septembra mal skončiť svet, keď mala iná planéta naraziť do Zeme. Tá planéta, Nibiru, neexistuje, preto nebola žiadna kolízia."

Odporúčané
Iónový pohon už nie je iba pre vesmírne lode. Dron bez vrtúľ sa udržal vo vzduchu 4,5 minúty Iónový pohon už nie je iba pre vesmírne lode. Dron bez vrtúľ sa udržal vo vzduchu 4,5 minúty 2. októbra 2022, 13:30

NASA navyše dodáva, že ak by Nibiru alebo Planéta X existovali, dávno by sme o tom vedeli, konkrétne, minimálne už desať rokov. Navyše by sme mohli prichádzajúcu planétu pozorovať vlastným okom a sledovať, ako Zem pohltí apokalypsa. Aká škoda, že NASA dokáže zachytiť miniatúrne asteroidy, no nevšimili si planétu Nibiru, ktorá má na priemer aj tisíc kilometrov.

Domov
Zdieľať
Diskusia