Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2017, 9:56
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Po spoločnom tetovaní prichádza rad na dieťa. Kylie Jenner a raper Travis Scott spolu čakajú potomka

HUDBA DIEŤA KYLIE JENNER TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Kim nezostane jedinou sestrou, ktorá má dieťa so slávnym raperom.

Podľa viacerých zdrojov, z ktorých najrelevantnejší je s najväčšou pravdepodobnosťou web TMZ, už niekoľko mesiacov čaká hviezdička Kylie Jenner spoločné dieťa s úspešným mladým raperom Travisom Scottom. Sestra slávnejšej Kim Kardashian a držiteľ Guinnessového rekordu v počte jednej skladby odohratej v súvislom rade za sebou, vraj blízkym priateľom rozprávajú skutočnosti o ich očakávanom potomkovi už od júla a obaja sa ho nevedia dočkať. Iba dvadsaťročná Kylie údajne pridáva na svoj oficiálny účet na instagrame prevažne staršie fotky, aby verejnosť o ničom netušila do doby, kedy bude sama rozhodnutá s touto informáciou vyjsť von. Vyzerá to tak, že ju však predbehli jej priatelia a ich vidina rýchleho zisku z bulvárnej správy.

Prominentný pár je možné sledovať už niekoľko mesiacov, od rozchodu Kylie Jenner s ďalším slávnym raperom, Tygom. Vyzerá to tak, že Travis čas nestrácal a relatívne rýchlo prišli i so spoločným tetovaním, s ktorým sa nadšená Kylie veľmi rada pochválila na svojom Snapchate.

Po spoločnom tetovaní prichádza rad na dieťa. Kylie Jenner a raper Travis Scott spolu čakajú potomka
Zdroj: Kylie Jenner

Samozrejme, na internete sa roztrhlo vrece s množstvom vtipov a preto ti ponúkame výber tých najlepších

Keď si uvedomíš, že tvoje dieťa bude mať iba jedného dedka a tri staré mamy

Po spoločnom tetovaní prichádza rad na dieťa. Kylie Jenner a raper Travis Scott spolu čakajú potomka
Zdroj: meme

Kylie ide nekompromisne po stopách svojej staršej sestry. Vzhľadom na jej posledné fotografie pre veľké magazíny, ktoré sú povedzme dosť odvážne (ukážka tu a tu), je domáci sextape už iba otázkou času. Bohvie či čosi neplánuje leaknuť naštvaný Tyga. S párikom bude pravdepodobne ešte veľa srandy.

Domov
Zdieľať
Diskusia