Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2017, 7:19
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Sajfa bol pracovne v New Yorku, kde ho čakal Galaxy Note8. Nový smartfón od Samsungu si nevie vynachváliť

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Dvojitý fotoaparát je špička.

Sajfa sa toto leto vybral na dovolenku za veľkú mláku, do Kalifornie. Počas nej však nezaháľal, pripravil pár vlogov a podaril sa mu aj jeden zaujímavý úlovok.


Už je tomu presne mesiac, čo sa moderátor a úspešný vloger Matej „Sajfa“ Cifra vrátil zo svojej kalifornskej dovolenky. Ako prezradil, nebolo to po prvýkrát, čo sa objavil v Kalifornii. S manželkou Veronikou sa sem vracia celkom pravidelne už niekoľko rokov, pretože v tejto krajine najviac zrelaxujú.


Počas takmer mesačného pobytu však nezaháľal a fanúšikovia mali možnosť vidieť toto miesto spolu s ním prostredníctvom vlogov, ktoré pravidelne uverejňoval. „Bral som so sebou množstvo techniky, ktorá sa môže pre niekoho zdať ako zbytočná, ale ja som ju využil naplno. Či už dron, notebook, na ktorom som strihal všetky videá, alebo kameru Samsung Gear 360, ktorá po spárovaní s mojím Galaxy S8 robí neuveriteľné 360-stupňové zábery,“ hovorí Sajfa.

Sajfa bol pracovne v New Yorku, kde ho čakal Galaxy Note8. Nový smartfón od Samsungu si nevie vynachváliť
Zdroj: Samsung

V závere pobytu sa mu však podarilo niečo, čo si možno ani sám nepredstavoval. „Koncom augusta ma Samsung pozval na predstavenie najnovšieho smartfónu Galaxy Note8 do New Yorku. Po prvýkrát som si tak mohol povedať, že musím ísť pracovne do New Yorku,“ smeje sa Sajfa. „Bola to neuveriteľne veľkolepá šou, počas ktorej som mal možnosť stretnúť človeka, ktorý ma svojim spôsobom primäl začať robiť vlogy – s Casey Naistatom.“ Casey Naistat je vloger, ktorý žije v New Yorku a jeho YouTube profil sleduje takmer osem miliónov fanúšikov.


Už samotný vstup do budovy, kde sa celá šou konala, bol zaujímavý, pretože sme sa dovnútra dostali na poslednú chvíľu. Po vstupe dnu sme v prvých úvodných minútach stáli priamo pri veľkom pódiu, čo bola vlastne veľká obrazovka, po ktorej spíkri chodili a pokračovala až za nich do výšky. Bolo to skrátka celé netradičné a zároveň veľkolepé. Takýto pohľad sa len tak nenaskytne.“ Po skončení hlavného predstavenia sa všetci pozvaní rozpŕchli k novému Notu a Sajfa v dave zahliadol Caseyoho. „Viem, že Casey je ambasádorom Samsungu v USA, takže som dúfal, že nebude chýbať ani na tejto akcii. Keď som ho zbadal, nemohol som si nechať ujsť túto príležitosť. Bol som trošku nervózny, ale Casey nemal s urobením selfie žiadny problém. Dokonca zobral môj telefón a urobil ju sám.“ Sajfa sa so svojim úlovkom hneď pochválil fanúšikom na Instagrame. „Aj keď stretnutie trvalo len pár sekúnd a prehodili sme len pár slov, bol to pre mňa silný zážitok.

Sajfa bol pracovne v New Yorku, kde ho čakal Galaxy Note8. Nový smartfón od Samsungu si nevie vynachváliť
Zdroj: Samsung

Po tomto nezabudnuteľnom zážitku sa aj Sajfa išiel zoznámiť s novým Galaxy Note8 a uznáva, že je naozaj vynikajúci. „Nový dvojitý fotoaparát robí skutočne perfektné fotografie, čo ocenili aj chalani zo slovenských médií. Teším sa, keď si ho budem môcť naplno vyskúšať,“ uzavrel stretnutie Sajfa.
Domov
Zdieľať
Diskusia