Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2017, 13:08
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Najkrajšie modelky, ktoré po prvýkrát zažiaria na tohtoročnej prehliadke Victoria's Secret

MÓDA VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Plus ďalšie zaujímavé informácie o najkrajšej prehliadke roka.

Opäť nadišlo to obdobie, kedy môžete na našej stránke očakávať vyšší počet článkov so slovným spojením Victoria's Secret. Správne, nepochybne najkrajšia a zároveň aj najočakávanejšia prehliadka roka s názvom Victoria's Secret Fashion Show 2017 sa nezadržateľne blíži a my vás budeme o všetkých novinkách informovať.

Rozruch okolo celej show začal tento rok o čosi skôr ako sme zvyknutí. Kastingy už prebehli, a tak už poznáme mená všetkých modeliek, ktoré sa prehliadky zúčastnia. Takisto bolo oznámené, že prehliadka sa bude konať v čínskom Šanghaji, čo je oproti minuloročnom Paríži poriadna zmena.

Okrem stálic ako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio či Lily Aldridge môžeme po vlaňajšej pauze na móle očakávať aj všetkými milovanú Candice Swanepoel. Tá sa minuloročnej šou nemohla zúčastniť kvôli tehotenstvu. K stáliciam sa pridajú aj ďalší anjelikovia značky ako napríklad Josephine Skriver, Sara Sampaio, Taylor Hill alebo Elsa Hosk. Účasť potvrdili aj sestry Bella a Gigi Hadid. Kendall Jenner tento rok na prehliadke nečakajte, keďže nedávno podpísala multimiliónový kontrakt a stala sa tvárou známej značky spodnej bielizne La Perla. O účasť na šou Victoria's Secret sa teda ani nesnažila.

Na prehliadku VS sa nedostane len tak hocikto. Všetky modelky okrem anjelikov, ktoré majú účasť na šou istú, musia prejsť prísnym kastingom. Ten sa konal tradične v New Yorku a prišlo naň okolo 400 modeliek s nádejou, že práve ony budú vybraté. Na móle uvidíme až 17 nových tvárí. My si ich všetky nebudeme menovať, ale vybrali sme z nich štyri, ktoré nás svojou krásou zaujali najviac a určite o nich budeme v budúcnosti veľa počuť. Ešte pred tým, než sa na ne pozrieme, poznačte si dátum 28. novembra, kedy sa najočakávanejšia šou bude vysielať. Tak čo, tešíte sa?


Frida Aasen

Začíname škandinávskou kráskou, ktorá očarí najmä svojím úsmevom. Frida spolupracovala s Victoria's Secret už v minulosti a účasť na prehliadke roka je jej splneným snom. Kvôli modelingu sa z malebného mesta v Nórsku presťahovala do New Yorku a urobila dobre, keďže jej kariéra sa rozbehla závratným tempom.

Gizele Oliveira

Budú to už tri roky odvtedy, čo sme vám priniesli článok o tejto brazílskej kráske. Gizele Oliveira vtedy bola nie veľmi známa blogerka a o kariére Victoria's Secret modelky sa jej určite ani nesnívalo. Blogovaniu sa venuje stále, popri tom však stíha rôzne iné aktivity ako napríklad módne prehliadky či fotenia pre prestížne značky. Ak vás zaujíma jej blog, klikajte sem.

Alexina Graham

Na prehliadkach Victoria's Secret sa červenovlásky neobjavujú takmer vôbec. Alexina Graham preto bude na tohtoročnej šou príjemným spestrením. Britská kráska je známa najmä jej pôsobením ako celosvetový ambasádor značky L'Oréal Paris. 

Nadine Leopold

Na záver sa pozrieme na modelku pochádzajúcu spod rakúskych Álp. Nadine Leopold má na svojom konte bohaté skúsenosti s Victoria's Secret, keďže sa už dlhšiu dobu objavuje v rôznych kampaniach tejto značky. No až teraz sa jej podarilo dostať na šou. Je hviezdou editoriálov magazínov ako Elle, Glamour, Marie Claire, The Daily Summer, ale i mnohých iných. Budeme o nej určite ešte veľa počuť.

Domov
Zdieľať
Diskusia