Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. septembra 2017, 18:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Adidas vyrobil tenisky odolné proti zvratkom aj pivu

MÓDA ADIDAS FOOTSHOP PIVO
Uložiť Uložené

Na Oktoberfeste bude ochranná vrstva užitočná.

Už o pár týždňov sa v nemeckom Bavorsku začne ďalší ročník legendárneho festivalu Oktoberfest a spoločnosť adidas sa na jeho príchod patrične pripravila. Pri príležitosti nového ročníka vyrobila špeciálnu edíciu tenisiek, ktoré návštevníkom pomôžu aj v nepríjemných situáciách vďaka svojej ochrannej vrstve. Vrstva, ktorou sú topánky pokryté, bude schopná odolať nielen pivu, ale aj zvratkom, a tak si topánky nezničíš len kvôli tomu, že to na Oktoberfeste preženieš s alkoholom, čo nie je nič výnimočné. Model adidas Prost tak už dnes kúpiš aj v našich končinách, a to vo Footshope, no keďže ide naozaj limitovanú edíciu, dostupných je len 6 párov pre celé Česko a Slovensko.

Adidas vyrobil tenisky odolné proti zvratkom aj pivu
Zdroj: YouTube / 43einhalb sneaker store

Adidas pri dizajnovaní nových tenisiek nezabudol ani na nemecké tradície a trochu sa nechal inšpirovať miestnymi bavorskými koženými nohavicami, takže s novými teniskami sa nestratíš ani medzi pravými Bavormi v ich zvyčajnom oblečení. Okrem toho na nich nájdeš aj zlatým písmom vyryté slovo „Prost“, čo v nemčine znamená „Na zdravie“. Topánky dostali aj trefné meno, pretože sa volajú adidas München, a ak si ochotný investovať 175 eur, spoločnosť ti k ním pribalí aj limitovanú edíciu veľkého pivného pohára.

Domov
Zdieľať
Diskusia