Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2017, 21:04
Čas čítania 0:00
refresher team

Vyskúšali sme štýlové ubytovanie v tatranskej prírode. Zadarmo ho teraz v našej súťaži môžeš získať aj ty

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Eko-šport hotel Björnson patrí k najznámejším tatranským hotelom na Slovensku.

Na Refresheri ti pravidelne prinášame reportáže z luxusných či inak zaujímavých hotelov. Inak tomu nebude ani dnes, nakoľko sme nášho moderátora Šajma vyslali do Nízkych Tatier, aby zmapoval ubytovanie v štýlovej horskej chate známej ako Björnsonka.

História chaty siaha do roku 1952, kedy patrila medzi najmodernejšie ubytovacie zariadenia v Demänovskej doline. V roku 2015 prešla chata veľkou rekonštrukciou a dnes ponúka ubytovanie okrem hlavnej chaty aj vo Ville a Hosteli.

Najväčšiu výhodou Björnsonky je celkom určite fakt, že sa nachádza uprostred lyžiarskeho strediska Jasná. Lyže či snowboard si tak môžeš zapnúť doslova pred jej vchodom. Nakoľko tu jednu noc strávil aj náš Šajmo, vo videu nižšie ti ukáže, prečo by si mal nad Björnsonkou uvažovať aj ty.

A pozor, na konci videa rovnako nájdeš súťaž, vďaka ktorej môžeš vyhrať víkendový pobyt pre dve osoby s polpenziou. Dobré, nie?

Domov
Zdieľať
Diskusia