Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2017, 14:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Hráči so smrťou sa nechajú zabiť, len aby zistili, ako vyzerá posmrtný život. Vedci však odhalia, že na druhej strane sa skrýva aj zlo

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovší trailer pre Flatliners sľubuje novú variáciu na známe sci-fi, tentokrát s ešte výraznejšími hororovými prvkami.

Ellen Page si nedá rady. Umrieť hneď párkrát jej v prvom traileri nestačilo, a tak sme dnes svedkami traileru druhého, ktorý odkrýva ďalšie nové zábery a pripravuje divákov na strašidené a napínavé momenty. Ak sa radi pozeráte na sexy Ninu Dobrev a máte radi hororové sci-fi, asi by ste remaku Schumacherovho obľúbeného filmu mali dať v kinách šancu. Všetko to začalo nebezpečným experimentom, v rámci ktorého päť študentov medicíny dúfalo, že dokážu nahliadnuť za hranice života. Navzájom si každý jeden z nich nechal na krátku dobu zastaviť srdce, čím dosiahli toho, že sa na určitý čas nachádzali vo svete živých i mŕtvych zároveň. Netušia však, čo im tieto mimoriadne riskantné pokusy prinesú. V konečnom dôsledku sú nútení čeliť hriechom ich minulosti a taktiež bojovať s paranormálnymi dôsledkami prekračovania na záhadnú, "druhú stranu".


Flatliners režíruje dánsky tvorca Niels Arden Oplev (The Girl with the Dragon Tattoo), scenára sa ujal Ben Ripley (Source Code) a producentskú dvojicu tvorí David Blackman a Laurence Mark. Z hereckého obsadenia sa dočkáme Ellen Page (nominácia na Oscara za film Juno), Diega Lunu (Rogue One: A Star Wars Story), Nini Dobrev (The Vampire Diaries), Jamesa Nortona (Happy Valley), Kiersey Clemens (Dope) či Kiefera Sutherlanda (24 hodín), ktorý si zahral už v origináli z roku 1990. Premiéra je plánovaná v slovenských kinách na 28. septembra (září) 2017 a v tých českých na 23. novembra (listopad) 2017

Domov
Zdieľať
Diskusia