Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2017, 15:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

P.A.T. odpovedá na komentáre hejterov, ktorí sa objavujú pod jeho videami (Interhejty)

REFRESHER POULIČNÝ AUTOR TÓNOV RYTMUS
Uložiť Uložené

Pouličného autora tónov sme pozvali do našej novej série videí. Pozvanie prijal a my sme ho navštívili pri natáčaní videoklipu na nový banger Machiavelli.

Pouličný autor tónov akutálne prežíva výborné obdobie, čo sa odráža aj v jeho hudbe. Včera nám predstavil pozitívnu novinku Lifestyle a všetku svoju energiu momentálne investuje do príprav sólového albumu, ktorého by sme sa mali dočkať ešte v tomto roku. Čestného člena Pozor Records sme sa rozhodli osloviť s ponukou na účasť v našej zatiaľ ešte stále novej sérii s názvom Interhejty, v ktorej dostávame známe osobnosti do neľahkej pozície. Ich úlohou je reagovať na nami vopred vybrané komentáre pod ich vlastnou tvorbou na youtube. Drvivá väčšina priestor pre diskusiu z pochopiteľných dôvodov nesleduje, a tak rovnako boli aj pre P.A.T.-a príspevky od ľudí prekvapením.

Natáčanie prebiehalo počas vzniku nového a dlho očakávaného videoklipu na vec Machiavelli a na základe toho čo sme počuli sa veru máte na čo tešiť. Extrémny banger. Okrem Pouličného autora tónov sa hneď v úvode ukázal aj Rytmus a celé video sa nesie hlavne v humornom duchu. Nenávistné a rasistické komentáre je totiž treba brať s nadhľadom alebo ich prípadne úplne ignorovať. Teraz už ale samotný výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia