Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2017, 15:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tom Cruise v krimi-thrilleri American Made opäť dokazuje, že k natáčaniu si vystačí aj bez kaskadérov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vo filme nás zjavne čaká veľké množstvo akcie a humoru.

American Made sa príbehovo bude točiť okolo pašeráka a adrenalínového pilota Barryho Seala (Tom Cruise). Jeho rôznorodé znalosti sa pokúsi využiť samotná CIA a Barryho naverbuje na mimoriadne tajnú operáciu. Barry Seal za svoju zločineckú kariéru pracoval pre Pabla Escobara, DEA a CIA - a to všetko v jednom čase! Jeho život musel byť teda určite plný nespútaného adrenalínu a neustáleho riskovania. Tom Cruise nám už dávno dokázal, že vo filmovej brandži patrí medzi tých najodvážnejších a fyzicky najzdatnejších hercov, ktorí len veľmi neradi využívajú pomoc kaskadéra. 

V interview pre Yahoo! Movies UK, režisér American Made, Doug Liman, prezradil o Tomovi Cruisovi skutočne obdivuhodné historky. V jednej z nich prehlásil nasledujúce: „V istej scéne Tom vyhadzuje z lietadla veľké množstvo kokainu a miesto neho ukladá zbrane, takže zakaždým v tejto scéne musel prejsť od kokpitu do zadnej časti, aby ho vyhodil. Letel som počas natáčania vedľa neho v helikoptére a pozerám, že v kokpite zrazu nikto nie je! Jedna vec je keď Tom samostatne pilotuje lietadlo - už to mierne prekračovalo medze - no zrazu sa nenachádzal ani v kokpite." Považujete jeho počínanie za odvážne alebo priam šialené?



Domov
Zdieľať
Diskusia