Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2017, 12:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

R-kový Baywatch sa po krátkej prestávke pripomína ďalším videom. To sa nesie v znamení tesných plaviek priliehajúcich ku krásnym ženským krivkám

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nová Pobrežná hliadka už pomaličky klope na dvere kinosál a prostredníctvom TV spotu opäť odhaľuje niekoľko doteraz nevidených momentov.

Do očakávanej premiéry snímky Baywatch, ktorá by mala okrem príťažlivého obsadenia naservírovať aj istú dávku humoru a akéhosi zmysluplnejšieho príbehu, ostáva v tejto chvíli len niekoľko posledných dní. Či už sa jej ale podarí skĺbiť všetky elementy do jedného funkčného celku, zistíme s najväčšou pravdepodobnosťou až v kinách. Dovtedy nám preto ostáva iba kochať sa stále ďalšími novými videami, ktorými nás štúdio tak pravidelne zásobuje. A aj keď dnes máme k dispozícii iba jeden krátky televízny spot, nič to nemení na skutočnosti, že sme na nadchádzajúci R-kový Baywatch už naozaj zvedaví. Ten vtrhne do našich kín už 15. júna 2017 a pokiaľ sa o ňom chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte to tohto obsiahleho vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia