Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2017, 17:39
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vzácne a roztomilé fotografie zo súkromia Freddieho Mercuryho, ktoré sa na verejnosť často nedostávali. Jeho priateľ s ním zostal až do konca

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Legendárny spevák bol v súkromí zaujímavým človekom.

Freddie Mercury je hudobnou legendou, ktorá však zasahovala aj do rôznych ďalších oblastí spoločnosti. Počas svojej aktívnej kariéry nikdy veľmi okato nedával najavo svoju sexuálnu orientáciu, ale bolo o ňom známe, že si prešiel rôznymi obdobiami a napokon zakotvil pri svojom poslednom partnerovi Jimovi Huttonovi. Freddie ho chcel zbaliť už dvakrát pred tým, ako sa konečne dali dokopy, ale Jim ho najskôr odmietal a až po čase sa zlomil. Vďaka tomu napokon vznikla osudová láska, ktorej puto sa nepretrhlo ani po predčasnej spevákovej smrti. Svetoznámemu spevákovi diagnostikovali AIDS a aj keď svojmu partnerovi viackrát ponúkol, aby sa rozišli a Jim sa mohol so svojím životom pohnúť ďalej, on sa Freddieho nikdy nevzdal a zostal s ním až do poslednej chvíle. Nasledujúce fotografie sa pritom v spojitosti s Freddiem a jeho súkromným životom na verejnosti príliš často nezverejňovali, takže ak by si chcel nazrieť do toho, čo sa dialo za oponou, teraz je na to najlepšia príležitosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia